Seneste nyt

Jacob Egeris: Vil bidrage med ro og erfaring

af

Nykøbing FC’s nye forsvarsspiller er en erfaren herre, og Jacob Egeris glæder sig da også til at bidrage med sin store rutine.

29-årige Jacob Egeris er ny mand i truppen efter, at han tidligere på dagen underskrev en to-årig kontrakt med Nykøbing FC.

Klubbens nye nummer fem ankom til NFC Syd med et stort smil på læben, og det var tydeligt, at han havde glædet sig til at trække i arbejdstøjet for NFC.

– Jeg har valgt at tage til Nykøbing FC, fordi projektet virker rigtig spændende. Jeg har haft mange gode snakke med Claus Jensen, og hans store passion for det her projekt har virkelig smittet af på mig. Jeg føler mig allerede som en del af NFC-familien, og jeg glæder mig til at komme ind og bidrage med de ting, som jeg kan, fortæller Egeris.

Jacob Egeris har erfaring fra både Superliga og udlandsophold, da han de seneste to og et halvt år har været i norske HamKam. Her var han i 2018 anfører, og han glæder sig til at bidrage med sin store erfaring samt lederegenskaber.

– Jeg kommer med en masse rutine til en gruppe, der består af dygtige unge spillere. Jeg har prøvet en masse i min karriere, og jeg vil bidrage med ro og de erfaringer, som jeg har gjort mig. Jeg har en kæmpe lyst og sult efter at give videre til de unge og til at hjælpe NFC med at nå sine mål.

Midterforsvareren forlod ved årsskiftet norske HamKam, hvorfor han sidenhen har holdt formen ved lige på egen hånd. Egeris glæder sig derfor over nu at være tilbage i træning og til at få banket rusten af stængerne.

– Formen er løbemæssig rigtig god, men fodboldmæssigt er der selvfølgelig lidt rust, der skal bankes af. Det er lidt tid siden, at jeg har trænet fodbold, så jeg glæder mig til at komme ud på træningsbanen igen.

– Lige nu har jeg fokus på at komme tilbage i rigtig god form, bidrage hvor jeg kan, og så er jeg overbevist om, at både holdet og jeg kommer rigtig godt ud af starthullerne i foråret, slutter han.

Jacob Egeris havde her til formiddag første træning med sine nye holdkammerater.