Seneste nyt

Jacob Egeris: Alle er klar over vigtigheden af kampen

af

Forsvarsgeneral Jacob Egeris ser frem mod morgendagens kamp mod Hillerød, hvor ingen er i tvivl om præcis, hvor vigtig kampen er for klubben.

Ni runder inde i NordicBet Liga-sæsonen står Nykøbing FC fortsat uden sejr, og situationens alvor har derfor for længst indfundet sig hos alle i NFC.

I morgen venter så en vigtig kamp mod oprykkerne for Hillerød, og det er en kamp, som forsvarsgeneralen så udmærket ved, hvor vigtig er.

– Alle i truppen ved, at vi står i en svær situation. Det gør ondt på os alle, og vi kan også mærke, at det gør ondt på fansene. Vi arbejder stenhårdt på at komme ud af situationen, og selvom det kan lyde som en stor kliché, så er det hårdt arbejde, der er vejen frem her, siger Egeris, inden at han fortsætter.

– Vi ved alle, hvor vigtig kampen er i morgen. Det har vi også vidst i de foregående kampe, men det er et langt sejt træk at få vendt det. Vi satser benhårdt på, at det bliver i morgen, at vi tager alle tre point, og jeg håber, at der kommer mange fans med, så vi kan stå sammen om det.

Der er kampstart kl. 14:00.

Du kan fortsat nå at få billetter til kampen. Alt du skal gøre er at skrive til fs@nykobingfc.dk, hvorefter du vil blive skrevet på en liste, så du kan få udleveret dine billetter ved indgangen til stadion i tidsrummet 14:30-14:45.