Seneste nyt

Irriteret cheftræner: Vi SKAL vinde når vi selv scorer tre

af

Cheftræner Jens Olsen var efter 3-3-kampen mod Thisted ærgerlig over, at det ikke blev til tre point.

Nykøbing FC måtte søndag eftermiddag nøjes med ét point, da det blev til 3-3 mod Thisted FC.

Resultatet ærgrer cheftræner Jens Olsen, der langt fra er tilfreds med, at det ikke blev til sejr, da man selv scorede tre mål.

– Der er mange ting, der er irriterende ved den her kamp. Det er ærgerligt, at vi laver tre mål, men stadig ikke vinder kampen. Det er simpelthen ikke godt nok, og det er helt sikkert noget, som vi skal have rettet, siger Jens Olsen.

Kampbilledet svingede frem og tilbage i NFC Syd, hvor begge hold havde deres perioder, hvor de sad på opgøret. Det irriterer Jens Olsen, der ikke mener, at Thisted kom med noget, som Nykøbing FC ikke var forberedt på.

– Jeg synes, at vi var godt forberedt på Thisted i dag. De kom ikke med noget, som vi ikke havde regnet med. Vi vidste, at de ville stille sig lavt og forsvare sig kompakt, og det synes jeg egentlig også, at vi i perioder løste rigtig godt.

– Vi kom til de mulighed, som man kan forvente i NordicBet Ligaen, men omvendt inviterer vi dem samtidig ind til en kamp, hvor de får lov til at spille på de præmisser, som de gerne vil med omstillinger og fysisk spil.

– Det var vi ikke særligt gode til at stå imod. Vi taber mange fysiske dueller, vi får ikke samlet andenboldene op, og vi giver dem alt for mange frispark på vores banehalvdel selvom, at vi ved, at de rigtig gerne vil have dem, fortæller Jens Olsen.

Nykøbing FC var dog bagud tre gange i opgøret, og tager Jens Olsen de lidt mere positive briller på, så kan han dog også sagtens glæde sig over, at holdet evnede at komme tilbage i opgøret alle tre gange

– Det er værd at tage med, at vi får ét point. Vi viser rigtig god moral i kampen, og vi viser, at vi er en enhed, der virkelig står sammen. Når man er bagud tre gange og alligevel får et point, så kan man ikke være alt for utilfreds, slutter cheftræneren.

Næste opgave for Nykøbing FC er allerede på torsdag, hvor FC Roskilde venter på udebane. Den kamp kan du rejse med Nykøbing FC og De Grønne Busser til.