Seneste nyt

Intens deler i mennesketomt arvefjendeopgør

af

Nykøbing FC fik et enkelt point med sig, da det søndag eftermiddag blev 0-0 ude mod Næstved.

Der var lagt op til arvefjendeopgør, da Nykøbing FC søndag eftermiddag tog nord på, hvor Næstved ventede i sæsonens andet indbyrdes opgør.

Kampen blev på trods af de tomme tribuner præcis som intens, som man kunne have forventet, og det selvom, at det forblev målløst.

Det var nu ellers ikke fordi, der manglede chancer i opgøret og allerede kort inde i opgøret, var Emilio Simonsen tæt på at bringe NFC i front.

Det første lille kvarter bød på stor Nykøbing-dominans, og med små vævre samt kreative pasninger i de små rum, blev hjemmeholdet rykket godt og grundigt rundt.

Efter 13 minutter var det dog alligevel værterne, der ud af ingenting var tæt på at kunne bringe sig i front, da en omstilling endte med et fladt indlæg, hvor en Næstved-spiller akkurat kom for sent til afslutning tæt under mål.

Nykøbing FC fortsatte herefter med at være mest på bolden, og få minutter efter Næstved-chancen, var Emilio Simonsen igen på spil. Sammen med Mads Carlson kombinerede de flot i Næstved-feltet inden, at Emilio med en flot skudfinte sendte to Næstved-spillere langt ud på Rolighedsvej i deres iver efter at blokere forsøget.

Desværre stod et par nye Næstved-spillere klar til at blokere det efterfølgende forsøg mod det lange hjørne.

NFC sled og slæbte med at kombinere sig igennem Næstved-feltet, men banens svære og svære beskaffenhed betød, at flere afleveringer manglede den sidste skarphed.

Efter en halv time blev det dog til en god chance, da Carlson fandt Koch i dybden inden, at hurtigløberen lagde bolden til rette for Mikkel Dahl på kanten af feltet. Topscoreren sparkede desværre over mål.

Mod første halvlegs afslutning sluttede hjemmeholdet bedst, og det blev også til en enkelt fornuftig chance, som NFC heroisk fik blokeret på kanten af eget lille felt.

Nykøbing FC kom bedst ud til anden halvleg og inden for de første 10 minutter, var det tæt på en føring af to omgange.

Først ved Emilio Simonsen, der igen testede Næstved-målmand, Mikkel Bruhn, og efterfølgende ved Gustav Kjeldsen, der var tæt på at snige et hovedstød ind fra tæt hold.

Chancerne fortsatte med at komme Nykøbing FC’s vej, og den største i opgøret tilfaldt Sebastian Koch, der blev sat i scene af Carlson og Emilio. Pludselig var Koch alene med målmanden i venstre side af feltet, men afslutningen blev overplaceret og strøg over mål.

Både Mathias Gehrt og Mikkel Dahl havde kort tid efter igen bud efter føringsmålet, men Næstved forsvarede sig heroisk og fik gang på gang blokeret.

Emilio Simonsen spillede en flot kamp, og det meste gik gennem ham i offensiven. Også langskud havde han godt gang i, men måtte af flere omgange se sig afvist af Næstved-målmanden, der generelt stod en god kamp.

Mod kampens afslutning virkede det til at blive en anelse nervøst for begge mandskaber. Næstved fik derfor en del dødbolde, men NFC forsvarerede sig forbilledligt og anført af Jacob Egeris blev alt clearet.

Alligevel fik Næstved bolden i nettet kort inde i dommerens tillægstid, men linjedommeren vinkede prompte for offside.

Det blev ikke til flere chancer, hvorfor dagens arvefjendeopgør sluttede som det startede – nemlig uden mål.

Næstved BK – Nykøbing FC

8. marts 2020.

NordicBet Ligaen, Spillerunde 20.

Næstved – Nykøbing FC

0-0 (0-0)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen, Jordan Wilson, Jacob Egeris, Gustav Kjeldsen, Mathias Thrane, Mads Carlson, Sebastian Koch (78. Nikolaj Bonde), Mathias Gehrt, Emilio Simonsen, Mikkel Dahl (87.Mathias Kristensen).