Seneste nyt

Ingen point med fra Viborg

af

Nykøbing FC kom aldrig for alvor tæt på point, da det søndag eftermiddag blev til et 3-0-nederlag mod Viborg FF.

Der ventede Nykøbing FC en af de svære opgaver i NordicBet Ligaen, da søndag eftermiddag bød på en tur i Energi Viborg Arena, hvor Viborg FF ventede.

Nykøbing FC har på det seneste haft et godt tag på Viborg i NordicBet Liga-sammenhæng, men kampen i dag skulle desværre ikke byde på point til Brian Rasmussens mandskab.

Allerede i kampens første minut bragte Viborg sig i front. Hjemmeholdet sendte et langt indkast i feltet, og en grøn/hvid-spiller kom højest. Afslutningen blev pillet af Jannich Storch i målet, men returen røg direkte ud til en gammel kending, Jakob Bonde, der kunne prikke bolden i kassen til 1-0.

Nykøbing FC kunne derfor ikke være kommet meget værre fra start, og efter syv minutter var det tæt på at blive endnu værre, da Mikkel Agger fik headet på mål fra kanten af det lille felt. Storch hev dog en god refleksredning ud af ærmet i denne omgang.

Minuttet efter vågnede Nykøbing FC så op til dåd, men Lars Pleidrups flade afslutning efter en god aflevering i dybden af Søren Christensen, voldte ikke for alvor Viborgs målmand problemer.

NFC-chancen ændrede dog ikke på, at det var Viborg, der var kommet bedst fra land og efter små 20 minutter blev det da også 2-0, da nytilkomne Mads Aaquist kunne heade et indlæg i mål.

Kort efter var Viborg ved at gøre ondt værre, da Mikkel Agger slap alene igennem med Jannich Storch, der dog kom godt ud af sit mål og tvang Mikkel Agger til at overplacere sit forsøg snært forbi den ene opstander.

Nykøbing FC spillede 1. halvleg bedst, og især på dødbolde var det tæt på, at det til dagen rødklædte NFC-mandskab for alvor blev farlige.

Alligevel var Viborg dog tæt på at gøre det til 3-0 i dommerens tillægstid efter et langt indkast, men Jannich Storch hev en ny flot redning frem på et hovedstød tæt under mål.

Dermed gik Viborg til pause med en 2-0-føring.

Efter pausen kom Viborg ud med stor energi. Fem minutter inde i de sidste 45 minutter måtte Jannich Storch hive en god redning frem på en ny afslutning fra Jakob Bonde, men kort måtte NFC sande endnu et Viborg-mål.

En Viborg-afslutning blev i første omgang pillet af Storch, men hjemmeholdets Frederik Brandhof var først over bolden, hvorfor han kunne prikke returen i mål til 3-0.

Målet lagde en dæmper på Viborg og kampen generelt, men Nykøbing FC kom bedre med i opgøret og fortjente efter en række gode chancer også et mål.

Tættest på var Lars Pleidrup, der flot blev spillet fri med Viborg-målmanden i feltet, men anførerens forsøg på listigt at chippe bolden over den fremadstormende målmand blev mislykkedes.

Også Mikkel Dahl og Magnus Warming havde bud efter en reducering undervejs, men den sidste skarphed manglede generelt for NFC-spillerne i dag.

I de sidste minutter af kampen var Viborg trods overtag til Nykøbing FC tættest på yderligere en scoring, men Mikkel Aggers forsøg fra højre side af vores felt mod det lange hjørne, blev dog afvist af den ene stolpe.

Det blev derfor ikke til flere mål i Energi Viborg Arena, hvorfor hjemmeholdet kunne notere en 3-0-sejr.

Næste opgave for Nykøbing FC er allerede på fredag, hvorfor Kolding IF gæster CM Arena kl. 19:00.

Viborg FF – Nykøbing FC

3-0 (2-0)

25.08.19, Energi Viborg Arena.

NordicBet Ligaen 6. runde

1-0, Jakob Bonde (1 min)

2-0, Mads Aaquist (18 min)

3-0, Frederik Brandhof (55 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen, Gustav Kjeldsen, Kasper Jensen, Chris Thorsheim, Mathias Thrane (61. Mads Carlson), Søren Christensen, Lars Pleidrup, Magnus Warming(74. Sebastian Koch), Mathias Gehrt, Mathias Kristensen (43. Mikkel Dahl).