Seneste nyt

Ingen NFC-genopstandelse i Lyngby

af

Påskesøndag skulle Nykøbing FC forsøge at rejse sig ovenpå sidste weekend, men det blev i stedet til et 3-0-nederlag til velkørende Lyngby BK.

Tændingen var ikke til at tage fejl af, da Nykøbing FC påskesøndag besøgte Lyngby Stadion, men desværre viste hjemmeholdet sig som værende det skarpeste hold på dagen.

Kampen startede som en åben affære med flot spil i begge ender af banen, og det var tydeligt, at det var to hold, der var kommet for at spille fodbold på et flot underlag.

Kampens første chance tilfaldt dog Lyngby, da Jeppe Kjær modtog bolden på kanten af NFC’s felt og tog chancen med et hård afslutning. Bolden strøg dog en meters penge forbi kassen.

Efter en åben start på kampen, bragte Lyngby sig foran efter et hjørnespark. Indlægget blev slået til bagerste stang, og her kom Magnus Westergaard højest, hvorfor han kunne pande bolden i nettet uden chance for Sebastian Olsen.

Lyngby var herefter spilstyrende, omend Nykøbing FC godt halvvejs inde i første halvleg viste tænder og især Lars Pleidrup havde gode aktioner på venstrekanten. Det forblev dog lige ved og næsten mht. at skabe chancer mod Lyngby-defensiven.

I stedet gik det galt i den anden ende, da Lyngby fik sat gang i en giftig omstilling. Bolden endte for fødderne af Jeppe Kjær, der trak ind fra venstre og flot sparkede bolden i det lange hjørne.

Nede med 2-0 var det derfor op ad bakke for Nykøbing FC, der dog mod afslutningen af halvlegen fik produceret chancer til en reducering.

Mikkel Dahl fik da også sendt bolden i kassen, men desværre vinkede linjedommeren for offside i situationen.

Emil Holten havde ligeledes gode muligheder for at komme på tavlen mod afslutningen af halvlegen, men et hovedstød tæt forbi mål og et god redning af hjemmeholdets målmand, forhindrede det i denne omgang.

Pausen bekom Lyngby bedst på dette tidspunkt uden det dog kunne siges, at føringen til hjemmeholdet var ufortjent.

Efter pausen fortsatte Nykøbing FC, hvor de slap i 1. halvleg. Allerede efter to minutter i 2. halvleg fik Mikkel Dahl testet træværket med et hovedstød fra en spids vinkel. Bolden sprang i spil igen, men desværre direkte ud til en Lyngby-mand.

Den gode NFC-start på anden halvleg blev afløst af skuffelse, da Lyngby scorede på en ny dødbold. Denne gang var det Frederik Gytkjær, der fik scoret direkte på frispark.

Anden halvleg var en tættere affære end 1. halvleg, og langt mere spil foregik på Lyngbys banehalvdel, end det havde været tilfældet i kampens første 45 minutter.

Efter 65 minutter lignede det dog en scoring til 4-0 på en omstilling, da en Lyngby-spiller slap alene igennem med Sebastian Olsen efter en hård duel. Dommeren fløjtede dog – til stor frustration for tilskuerne – da en spiller lå i græsset med en hovedskade.

Situationen var meget sigende for resten af kampen, da Nykøbing FC var mest på bolden og hjemmeholdet var giftige på omstillingerne.

Joachim Wagner og Mikkel Dahl havde i slutfasen de bedste muligheder for Nykøbing FC, men Lyngbys målmand blev ikke for alvor sat på prøve.

I sidste sekund var det i stedet tæt på at blive 4-0, da Jeppe Kjær fik vippet bolden forbi Sebastian Olsen. Heldigvis fik Lars Pleidrup dog via et godt returløb akkurat clearet bolden fra stregen, hvorefter dommeren kort efter fløjtede kampen af.

Næste opgave for Nykøbing FC er søndag d. 28. april hjemme mod Fremad Amager.

Lyngby BK – Nykøbing FC

21. april 2019. 27. spillerunde, NordicBet Ligaen.

Lyngby Stadion Kl. 13:45.

1-0, Magnus Westergaard (8 min)

2-0, Jeppe Kjær (27 min)

3-0, Frederik Gytkjær (50 min)

Nykøbing FC: Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Mathias Tauber, Jordan Wilson (67. Gustav Kjeldsen), Lars Pleidrup, Søren Christensen, Mathias Thrane, Mikkel Dahl, Joachim Wagner, Mathias Gehrt (60. Mads Kaalund), Emil Holten.