Nyt fra netværket

IFA Tagdækning & Nykøbing FC udvider og forlænger samarbejdet

af

Nykøbing FC og IFA Tagdækning fortsætter partnerskabet således, at IFA Tagdækning stadig er med på rejsen mod Superliga i 2020.

Forlængelserne og oprustningen af sponsornetværket i Nykøbing FC fortsætter. Nyeste skud på stammen er IFA Tagdækning, der netop har forlænget og udvidet deres engagement i hele Lolland/Falsters klub.

Nykøbing FC lægger stor vægt på lokalområdet, og det er ifølge direktør Stephen Kryger medvirkende til, at IFA Tagdækning har øget deres engagement i klubben.

– Vi er med i Nykøbing FC, fordi vi er lokalpatrioter. Vi er dybt forankrede i landsdelen, og jeg synes, at det er en spændende rejse, der er blevet sat i gang i klubben. Vi vil rigtig gerne støtte op om planerne om Superliga i 2020, så vi kan gå hen og blive et fodboldflagskib igen.

Spørger man nærmere ind til troen på Superliga 2020 fornemmer man da også hurtigt, at Stephen Kryger synes, at klubben er inde i en rivende udvikling.

– Man skal tro på, at det kan lade sig gøre, og jeg mener da også, at det er muligt at komme i Superligaen. Når man kigger på, hvor tæt rækken var i sidste sæson, så kunne det lige så godt have været os, der rykkede i Superligaen. Det kræver hårdt arbejde, og det bliver svært, men jeg mener helt sikkert, at det er realistisk.

– Klubben er i en rivende udvikling. Man skal bare kigge på det seneste scoop af en spiller, som vi har fået i Søren Christensen. Nu har vi to spillere, der tidligere har spillet Champions League, og det er virkelig imponerende.

IFA Tagdækning var med til at muliggøre, at klubben tilbage i juni kunne hente Søren Christensen tilbage til klubben.

Du skal læse mere om IFA Tagdækning her.