Seneste nyt

Hvepsene stækket af tændt NFC-mandskab i målorgie

af

Underholdningen kunne der ikke pilles ved, da Nykøbing FC i overbevisende stil slog ’hvepsene’ fra Brønshøj med 6-3 i CM Arena.

Det var et tændt NFC-mandskab, der lørdag eftermiddag tog imod Brønshøj i CM Arena og gæsterne fik da også en svær eftermiddag mod Claus Jensens mandskab.

Allerede efter fire minutter kom NFC i front. Lars Pleidrup slog et frispark til bagerste stolpe, hvor Jacob Egeris headede på tværs til Andreas Holm, som kunne prikke bolden det sidste stykke over stregen til et tidligt føringsmål.

Målet vakte ekstra stor glæde på trænerbænken, og der blev uddelt highfives til assistenttræner Jan Jacobsen og Brian Rasmussen, der har haft øget fokus på netop dødbolde i den forgangne uge.

Nykøbing FC fortsatte det høje tempo, og efter 12 minutter serverede et retvendt Mathias Gehrt en pasning på tværs på kanten af feltet til Mathias Kristensen. Topscoreren sparkede i denne omgang dog lige på målmanden.

I stedet bed gæsterne fra Brønshøj fra sig. NFC tabte en bold højt på banen, hvorefter Brønshøj strøg i en omstilling. Bolden blev sendt på tværs, hvor Bayan Fenwick kunne prikke udligningen i kassen.

Glæden varede dog kort for de sort/gule gæster. Blot to minutter senere blev det nemlig 2-1 til NFC. Mathias Gehrt blev igen retvendt mod mål, men denne gang forsøgte han sig selv med en afslutning placeret højt i målet. Målmanden flaksede forgæves og måtte hente bolden ud af nettet for anden gang.

Kampen blev herefter en mere lige affære, men med NFC som det klart farligste mandskab.

Klumpspil i Brønshøj-feltet og et halvslattent langskud fra gæsterne var dog, hvad det kunne blevet til i de næste 10 minutter efter 2-1-målet.

NFC havde dog suget ny luft ind og mod slutningen af første halvleg blev gæsterne bombarderet med chancer.

Først kørte NFC hen over gæsterne i en omstilling, hvor den sidste skarphed manglede, men herefter var også Koch og Gehrt tæt på at gøre det til 3-1.

Efter 41 minutter blev Emilio Simonsen iscenesat på venstrekanten, hvorefter han pillede pynten af sin oppasser og passerede ham. Brønshøj nedlagde dog Emilio, hvorfor dommeren helt korrekt fløjtede straffespark.

Det tog Mathias Kristensen sig af med stor sikkerhed, da han placerede bolden hårdt midt i målet.

Kort før pausen var Emilio Simonsen tæt på at gøre det til hele 4-1, men hans bud efter det lange hjørne sneg sig forbi sammenføjningen.

Nykøbing FC måtte derfor ’nøjes’ med en 3-1-føring ved pausen.

I takt med at regnen begyndte at sile ned over CM Arena, men kampbilledet også en anelse mere mudret.

Få sekunder inde i 2. halvleg, var det dog tæt på at blive 4-1, da Nykøbing FC flot kombinerede sig igennem Brønshøj-forsvaret. Den sidste aflevering skråt tilbage i feltet manglede dog akkurat en modtager.

Efter 57 minutter var Brønshøj tæt på at få reduceret på en friløber efter en lang bold, der fik lov til at passere hele vejen gennem NFC-forsvaret. Jannich Storch kom dog godt ud af sit bur og fik akkurat hånden på, så NFC kunne få ryddet op.

Brønshøj var mere på bolden end i første halvleg, men det var fortsat Nykøbing FC, der dominerede og var farligst.

Efter 65 minutter overraskede indskiftede Nicolai Jessen Brønshøj-forsvaret, da han jagtede en bold i dybden og kom alene med målmanden. Brønshøj-målmanden reddede dog i denne omgang fint til hjørnespark.

På det efterfølgende hjørnespark blev det dog alligevel 4-1, og for anden kamp i træk, var det Jacob Egeris, der kunne pande et hjørnespark fra Mads Carlson i kassen.

Nykøbing FC var dog ikke færdige med at underholde. Mathias Gehrt, som spillede en fornem kamp, sendte Nicolai Jessen i dybden, og så kunne ’raketten fra Rødby’ med lidt hjælp fra en Brønshøj-forsvarsspiller gøre det til 5-1.

Få minutter efter ville Brønshøj dog også lege med igen. En Brønshøj-spiller leverede en forrygende solopræstation, og så måtte anfører Lars Pleidrup give et straffespark.

Aleksandar Lazarevic scorede i sikker stil til 5-2.

Reduceringen dræbte dog ikke stemningen i CM Arena og Nordkurven fulgte trop med at synge ’vi ligger nummer et’ og olé fodbold på NFC-pasningerne, der fortsat flød fornuftigt mod slutningen af kampen.

Efter 85 minutter var det af flere omgange tæt på at blive 6-2, men fine forsøg fra både Lindberg og Jessen blev afvist af målmanden, der havde nok at se til denne eftermiddag.

Det var ikke meget Brønshøj så til bolden i slutfasen, men alligevel fik Brønshøj i slutfasen reduceret til 5-3. Igen med Aleksandar Lazarevic som målscorer.

NFC ville dog ikke forlade kampen på dén, og få sekunder senere blev det derfor 6-3. Sebastian Koch blev sendt over højrekanten og han serverede en bold for fødderne af Mathias Gehrt, som via en firsttimer gjorde det til slutresultatet 6-3.