Seneste nyt

Husk at tilmelde dig vores virtuelle fanaften

af

Forårspremieren nærmer sig, og i den forbindelse afholder Nykøbing FC torsdag d. 11/3 Kl. 18:30 virtuel fanaften for alle interesserede. Tilmelding foregår via mail til fs@nykobingfc.dk.

Det er efterhånden et år siden, at Danmark lukkede ned grundet Corona, hvorfor vi i Nykøbing FC har været yderst begrænset af arrangementer, som vi har kunne tilbyde fans, aktionærer og partnere.

Op til den spændende forårssæson, som vi nu nærmer os hastigt, vil vi derfor gerne invitere alle interesserede til en virtuel fanaften torsdag d. 11/3 kl. 18:30 – 19:30.

Fanaftenen vil foregå via Teams, og der vil være oplæg af henholdsvis manager Claus Jensen, teknisk chef Jan Michaelsen og anfører Lars Pleidrup.

Herefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til alle.

Tilmelding til den virtuelle fanaften foregår ved, at du sender en e-mail til fs@nykobingfc.dk, hvor i du skriver, at du gerne vil deltage. Du vil herefter modtage en bekræftelse samt nærmere information om arrangementet.

Vi håber, at mange af jer vil deltage og komme helt tæt på holdet få dage før, at det går løs i forårspremieren mod Avarta.

Deadline for tilmelding: Torsdag d. 11. marts kl. 12:00.

Program:

18:30: Velkommen

18:40: Oplæg ved Jan Michaelsen om talentafdelingen

18:50: Oplæg ved anfører Lars Pleidrup om det kommende forår

19:00: Oplæg ved Claus Jensen

19:10: Spørgsmål