Seneste nyt

Hovedstødskasser sikrede tre point i Thisted

af

Nykøbing FC tog en flot sejr, da Thisted i egen hule blev besejret med 2-0 efter hovedstødsmål af Sigurd Schøndorf og Jakob Bonde.

For anden weekend i træk gik turen til Nordjylland, da dagens modstander hed Thisted.

Nykøbing FC havde før kampen gode minder fra Sparekassen Thy Arena, da det både var her, at oprykningen til 1. division blev sikret samtidig med, at det ved seneste besøg blev til en 1-0-sejr.

Sejr blev det heldigvis også til i dag og det efter en flot indsats, hvor der aldrig rigtig var tvivl om udfaldet.

Nykøbing FC sad på opgøret fra første fløjt og inden for de første minutter havde både Lars Pleidrup og Søren Christensen haft bud efter målet.

Efter 20 minutter gik den så ikke længere for hjemmeholdet. Joachim Wagner gik til mållinjen, og sendte et flot indlæg ind Sigurd Schøndorf, der lige akkurat kunne få hovedet på bolden og sende den i en blød bue indover målmanden til 1-0.

Thisted havde generelt svært ved at skabe chancer mod den kompakte Nykøbing FC-defensiv, hvorimod Jens Olsens mandskab med lidt større skarphed godt kunne have noteret sig for flere mål i 1. halvleg.

Jakob Bonde, Sigurd Schøndorf og Mikkel Dahl havde alle bud efter udbygningen af føringen, men Thisted havde en velspillende målmand, der af et par omgange to godt fra.

Kort før pausen fik Thisted etableret et pres mod Nykøbing FC-målet, men gode indgreb af Sebastian Olsen og solide clearinger af forsvaret fik reddet stormen af, hvorfor 1-0-føringen holdt til pause.

Efter pausen kom Nykøbing FC godt ud af omklædningsrummet, og det blev da også hurtigt 2-0.

Joachim Wagner serverede et hjørnespark i panden på Jakob Bonde, der uimodståeligt steg til vejrs og headede bolden op i venstre hjørne uden chance for målmanden. Dermed blev det 2-0 samtidig med, at Joachim Wagner kunne notere sig for sin anden assist på dagen.

Nykøbing FC havde herefter stadig bolden mest for fødderne, og det blev i midten af halvlegen til en masse løse chancer, hvor den sidste skarphed manglede. Tættest på 3-0 var Lars Pleidrup, da han brød igennem på mållinjen og tvang Thisted-målmanden til at hive en flot redning frem.

Værterne kom samtidig ikke frem til det store, og det var først i dommerens tillægstid, at de fik tilspillet sig en chance, der er værd at berette om. Sebastian Olsen viste dog, at han ikke var faldet i søvn nede i målet, da han leverede en flot dobbeltredning, hvorfor målmanden kunne notere en ‘clean sheet’ for anden kamp i streg.

Dermed har Nykøbing FC fire point efter to kampe, hvilket placerer Nykøbing FC på en tredjeplads.

5. august, NordicBet Liga, 2. runde.

Thisted FC – Nykøbing FC

0-2 (0-1)

20 min, 0-1, Sigurd Schøndorf.

50 min, 0-2, Jakob Bonde.