Seneste nyt

Holten: Vi får tre point, hvis vi rammer vores niveau

af

Nykøbing FC strutter af tro på egne evner, og det skal ifølge vores varme angriber Emil Holten udmønte sig i tre point, når turen i morgen går til Helsingør.

I morgen skal Nykøbing FC atter i kamp, når vi drager nordpå og besøger Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør.

Sidste gang vi mødte FC Helsingør var i starten af september, da det i CM Arena blev til en sjælden målløs kamp, men står det til vores brandvarme angriber Emil Holten, så kommer der ikke til at stå nul udenfor Nykøbing FC igen.

– Jeg husker vores sidste kamp mod FC Helsingør som en kamp, hvor vi egentlig havde meget godt styr på dem. Vi havde de længste og bedste perioder samt en håndfuld gode chancer, hvor vi kunne have været kommet foran – dem skal vi udnytte i morgen, siger Emil Holten, der er sprængfyldt af selvtillid.

– Selvtilliden er aldrig et problem hos mig. Jeg ved, at jeg selv og mine holdkammerater har kvaliteterne til at gå ud og score en masse mål og vinde enhver kamp. Vi skal tilbage til det, som vi præsterede i første halvleg mod FC Roskilde og i størstedelen af kampen mod Næstved. Gør vi det, så får vi også tre point med hjem, fortæller Holten, der har scoret fire mål i de seneste seks kampe.

Onsdag spillede Nykøbing FC pokalkamp mod Vejle BK, men selvom weekendens kamp blot kommer få dage senere, så melder Holten sig selv og holdet i god forfatning.

– Vi har efterhånden en rigtig bred trup, hvor der er kvalitet hele vejen rundt, og vi er også i fantastisk form. Jeg føler mig fuldstændig klar til kamp, og hverken jeg eller resten af holdet kan vente med at komme ud og jagte de her tre point, slutter Holten.

Kampen fløjtes i gang i morgen klokken 13:45 og kan som altid følges via vores liveopdatering på Facebook.