Seneste nyt

Holm erkender: Det var sgu nok Gehrts mål

af

Andreas Holm så ud til at snitte 2-0-målet i mål efter et perfekt indlæg fra Mathias Gehrt. Midterforsvareren måtte dog efter kampen erkende, at målet var Mathias Gehrts.

Med et kvarter igen afgjorde Mathias Gehrt og til dels Andreas Holm gårsdagens 2-0-sejr over Avarta.

Mathias Gehrt sendte fra venstre et perfekt indadskruet frispark med retning mod mål, og Andreas Holm brød igennem og så ud til at kunne snitte bolden i kassen.

Bolden kom i mål, Mathias Gehrt jublede alt imens, at Andreas Holm pegede på sin pande – så hvis mål var det?

Efter kampen var både Gehrt og Holm enige.

– Du må meget gerne kreditere mig for målet, men det var sgu nok i virkeligheden Gehrts mål, griner Holm inden, at han fortsætter.

– Jeg vil rigtig gerne score, men det vil Gehrt også. Når ret skal være ret, så var det hans mål, siger gårsdagens Man of the Match.

– Jeg tror faktisk, at det er mit mål. Holm prøver lige bagefter at se, om han kan tage den, men den går sgu ikke, siger Gehrt med et smil på læben.

NFC har haft stor fokus på standardsituationerne, og Mathias Gehrt glædede sig efter kampen da også over, at det lykkedes at få et par af ’de nemme’ mål.

– Vi har øvet de her dødbolde rigtig meget for at være helt skarpe, og for at få de her ’nemme’ mål. Så det var fedt at se, at det lykkedes i går, siger Gehrt.

Kampen udviklede sig som en typisk premierekamp, hvor der dog stod NFC på det meste. Både Gehrt og Holm var efter kampen da også enige om, at det havde været en klassisk første kamp efter en lang pause.

– Det var en typisk premierekamp, men jeg synes alligevel, at det var en fin kamp fra vores side. Der er selvfølgelig stadig ting, som vi kan lægge på, men andet ville næsten også være mærkeligt efter en så lang pause. Det vigtigste var sejren, og den fik vi, siger Holm inden, at han bakkes op af Gehrt.

– Vi var godt klar over, at vi skulle være tålmodige i kampen, men jeg synes egentlig, at vi spillede en fin nok første halvleg, hvor vi også skulle have været foran ved pausen. Anden halvleg blev lidt mere rodet, men vi er stadig i kontrol og skaber en del chancer. Alt i alt var det en lidt mærkelig første kamp, som det nogle gange kan være efter en lang pause. Vi gik efter de tre point, og dem fik vi, så opgaven blev løst, slutter Gehrt.

Næste opgave for Gehrt og Holm er søndag d. 21. marts, hvor vi gæster Slagelse B&I kl. 13:00.