Seneste nyt

Holm: Det bliver en livlig kamp

af

Andreas Holm ser frem mod morgendagens kamp, som han forventer bliver en ny livlig en af slagsen mod FC Fredericia.

Det er hverken fremadrettet spil eller mål der mangler, når Nykøbing FC og FC Fredericia mødes.

De seneste ni møder har budt på mindst tre mål, og de seneste seks har budt på mindst fire af slagsen. Det dufter derfor af god underholdning i Monjasa Park, når NFC-truppen i morgen sætter sig i bussen mod Fredericia, men står det til det defensive NFC-anker, Andreas Holm, bliver det knapt så underholdende i NFC’s ende.

– Jeg glæder mig til kampen i morgen. Vi har kun tre point og et rent bur for øje – det er for længe siden, at vi har gjort det.

– Vi har lukket for mange mål ind. Det kan man ikke diskutere. Vi har tidligere været skarpe på de små ting, og dem skal vi finde tilbage til igen. Det arbejder vi på hver eneste dag til træning, så det skal nok komme – forhåbentlig allerede i morgen, siger Holm, inden at han fortsætter.

– Vi møder jo konstant de bedste hold i rækken, så selvfølgelig er det også blive sværere at holde nullet. De hold er bare en tand skarpere, end de øvrige hold. Når det er sagt, så har vi tidligere vist, at vi sagtens kan lege med de her hold – så det handler om at holde vores aftaler med hinanden, for når vi gør det, så kan vi slå alle i rækken.

Der er kampstart i morgen kl. 18:30 i Monjasa Park, og du kan som sædvanligt følge kampen på Viaplay, RadioSydhavsøerne eller via vores liveopdatering på Facebook.