Seneste nyt

Høj moral trods nedrykning

af

I kampen på Lollands Bank Park mod Hillerød, havde udeholdet absolut mest at spille for. Nykøbing FC var rykket ned, mens Hillerød med et nederlag kunne blive trukket ned i nedrykningskampen igen, efter at have kæmpet sig op i toppen af rækken.
Manager Claus Jensen havde sat Elias Gärtig og Mads Carlson tilbage i startopstillingen efter de var ude mod HB Køge med karantæne, og sat Ljuti helt udenfor mens Ole Jakobsen begyndte på bænken. Ole Jakobsen kom da allerede i kamp efter 27 minutter da Elias Gärtig måtte lade sig udskifte efter en hård tackling.


Luca Kjerrumgaard piller bolden fra Hillerøds målmand og scorer til 3-1 efter 55 minutter.

Hillerød sad på spillet fra starten, og falstringerne måtte løbe mange meter forgæves efter bolden i første halvleg. Det var da også ganske fortjent at Hillerød kunne bringe sig foran 1-0. Jeppe Rasmussen fik ikke bokset et indlæg langt nok væk, og bolden havde for fødderne af Mads Julø, som scorede fra tæt hold.

Pausen gjorde imidlertid noget godt for Nykøbing FC. Allerede efter 47 minutter af anden halvleg fandt Mathias Gehrt Ole Jakobsen som med sin speed var umuligt at nå for Hillerød og han scorede til 1-1 mellem benene på Hillerøds målmand. Der skulle kun gå 51 sekunder efter bolden igen var givet op før Hillerød igen måtte hente bolden ud af nettet. Efter et hjørnespark faldt bolden ned til Emilio Simonsen som resolut sparkede bolden ind ved modsatte stolpe.


Efter frispilningen til Luca Kjerrumgaards mål til 5-1 løb Mads Carlson ud og satte sig på tilskuerrækkerne.

Det var på det tidspunkt Nykøbing FC her, der og allevegne og angrebene bølgede ned mod Hillerøds mål, som havde svært ved at stå imod. Det var ikke på et gennemspillet angreb målet til 3-1 kom. Luca Kjerrumgaard pressede Hillerøds målmand Jonas Dakir, som nærmest trådte i bolden og Luca erobrede bolden, og let sparke den ind til 3-1. Hans tolvte mål i denne sæson.


Ole Jakobsen var kilde til konstant uro for Hillerød forsvaret, og måtte ofte bruge ulovlige midler for at stoppe ham. Helt fortjent blev han også kåret til “Man of the match”.

Med godt tyve minutter igen øgede Emilio Simonsen til 4-1, på en frispilning af Mathias Ghert, og mon ikke der var flere fans af hjemmeholdet som nu kunne trække vejret roligt. 4-1 ville dog være for svært for et desillusioneret Hillerød-hold at hente. Luca Kjerrumgaard kunne med seks minutter igen score Nykøbings sidste mål til 5-1 da han uselvisk blev spillet helt blank af Mads Carlson.
Det var Luca Kjerrumgaards 13. sæsonscoring og det bragte ham op som topscorer i rækken.

At så Hillerød kort før tid fik plads til at reducere til 2-5 gjorde ikke det store. Nykøbing FC viste høj moral trods at nedrykningen er en kendsgerning og forkælede hjemmepublikummet med nogle flotte mål.

Matchfakta
Nykøbing FC – Hillerød 5-2 (1-0)
41. 0-1 Mads Julø
47. 1-1 Ole Jakobsen
49. 2-1 Emilio Simonsen
55. 3-1 Luca Kjerrumgaard
69. 4-1 Emilio Simonsen
84. 5-1 Luca Kjerrumgaard
89. 5-2 Essam Salamoun

Nykøbing FC’s opstilling:
Jeppe Rasmussen
Kasper Jensen (83. Jacob Blach Nielsen)
Thor Høholt
Elias Gärtig (27. Ole Jakobsen)
Simon Madsen (56. Lars Pleidrup)
Noah Larsen
Lucas Nyman
Mads Carlson
Mathias Gehrt
Emilio Simonsen (83. Willads Delvin)
Luca Kjerrumgaard