Seneste nyt

Hassan: Ville være rigtig sjovt at slå dem

af

Ahmed Hassan har en fortid i Næstved, hvorfor han glæder sig ekstra meget til lørdagens arvefjendeopgør i Lollands Bank Park.

Der er masser af historier i lørdagens kamp mod Næstved, og en af disse er naturligvis Ahmed Hassan, som i sommer skiftede tilværelsen i Næstved ud med Nykøbing FC.

Selv lægger Hassan derfor ikke skjul på, at lørdagens kamp er en speciel en for ham.

– Jeg har jo en fortid i Næstved, og min bror spiller også på holdet, så det er helt sikkert en speciel og sjov kamp for mig. Det er sådan en, man virkelig gerne vil spille, og det ville være rigtig sjovt at slå dem.

– Det er en kamp, som jeg har glædet mig rigtig meget til at spille. Det er to gode hold, som rigtig gerne vil spille fodbold, det er lokalopgør, og jeg er sikker på, at det bliver en fed kamp med rigtig god stemning på tribunerne, siger Hassan.

Vi er stærkere nu

Nykøbing FC fik ørene i maskinen, da Claus Jensens mandskab i august besøgte Næstved og tabte med 3-0.

Meget er dog sket i NFC-truppen siden da, og Ahmed Hassan mener da også, at holdet nu står et anderledes og bedre sted siden august-opgøret.

– Næstved har gjort det godt. De har momentum i alt i øjeblikket, og de kører videre på den her oprykningsgejst, som de har fået meget ud af. Respekt for det, siger Hassan, inden at han fortsætter.

– Vi havde en dårlig kamp mod dem senest, og der er ingen tvivl om, at vi har revanche til gode. Jeg synes, at vi er et helt andet sted end dengang, og vi ser stærkere og stærkere ud. Det bliver en fed kamp, og vi tror på sejren.

Du kan købe din billet på forhånd via nfc.eventii.dk. Der er kampstart på lørdag kl. 15:00.