Seneste nyt

Hassan matchvinder i årets første test

af

Emilio Simonsen, Willads Delvin og Ahmed Hassan stod for målene, da Nykøbing FC slog Hillerød med 3-2 i årets første træningskamp.

Efter to måneder uden kamp for divisionsholdet, var det i dag langt om længe tid til at komme ud og mærke to gange 45 minutters kamp igen.

Nykøbing FC havde få fravær til kampen, omend Jannich Storch, Marcus Backmann, Elias Gärtig, Simon Madsen, Benjamin Lauridsen og Luca Kjerrumgaard sad over i dagens kamp.

Resten af truppens kampklare spillere fik spilletid i dagens kamp mod divisionskollegaerne fra Hillerød.

Kampen startede fantastisk for NFC, da Emilio Simonsen allerede efter fire minutter kunne bringe hjemmeholdet i front. Den vævre kantspiller startede på venstrekanten, hvorfra han trak ind i banen og fik sat bolden i nettet ved nærmest stolpe.

Glæden ved føringen varede dog kort, da Hillerød tre minutter senere headede et indlæg i kassen bag Morten Bank.

NFC startede kampen bedst, men langsomt blev første halvleg en mere og mere jævnbyrdige affære.

Efter 16 minutter fik NFC serveret en bold foran eget felt for fødderne af Hillerød, men Morten Bank kom godt ud af sit mål og fik lukket vinkel, så Hillerød-angriberen fik overplaceret sit forsøg mod mål.

Nykøbing FC ville dog ikke stå tilbage, og efter en lille halv time kombinerede Ole Jakobsen, Emilio Simonsen og Mathias Gehrt flot inden, at sidstnævnte fik trykket af fra kanten af feltet. Bolden sneg sig dog forbi den ene opstander.

Hillerød kæmpede med at komme frem til chancer i resten af første halvleg, og tættest på et føringsmål til gæsterne i denne fase af kampen var et langskud, som Morten Bank dog havde styr på i buret.

I stedet var det NFC, der vat tæt på at gå til pause i front.

Bolden blev erobret foran eget felt, og så fik det stærkt fremad i en situation, hvor Nykøbing FC-drengene kom i overtal. Emeka Nnamani endte med en god chance i en lettere spids vinkel, men forsøget gik forbi mål. Unge Lucas Nyman samlede op og lavede en god aflevering skråt tilbage i feltet, men her formåede Hillerød akkurat at komme i vejen for et føringsmål til hjemmeholdet.

Dermed gik holdene helt lige til pause med stillingen 1-1.

Pausen blev brugt til at igangsætte den helt store svingdør på udskiftningsbænken.

Samtlige 11 startere på nær Kasper Jensen blev således skiftet.

Hillerød kom godt ud til anden halvleg, og de fik også bragt sig i front med 1-2 kort inde i kampens anden halvdel. Gæsterne befandt sig pludselig relativt upresset på kanten af NFC-feltet, og så kunne bolden sendes i det lange hjørne uden chance for indskiftede Jeppe Rasmussen.

Anden halvleg bar præg af, at vejret blev dårligere og dårligere samtidig med, at udskiftningerne fra begge hold forstyrrede rytmen i kampen. Vi skulle derfor helt hen til det ikke eksisterende stadionur i NFC Syd rundede 65 minutter før, at den næste reelle scoringsmulighed kom.

Hillerød blev tilkendt et frispark på kanten af NFC-feltet, men forsøget gik så langt over mål, at selv en på Hillerød-bænken markerede ’field goal’.

Med 20 minutter igen fik NFC efterhånden overtaget i den ellers tætte kamp.

Milas Schwensen drev gæk med Hillerøds venstreside inden, at han serverede bolden for fødderne af Oliver Baltzer på kanten af gæsternes felt. Baltzers forsøg blev akkurat tippet over mål af Hillerød-målmanden, der måtte hjørnespark.

Med 10 minutter igen kom der dog hul på bylden.

Et indlæg blev sendt til bagerste stang, og her dukkede ingen andre end Willads Delvin op, hvorfor den lille tekniker kunne score et yderst sjældent hovedstødsmål og dermed udligne til 2-2.

Fem minutter senere var Hillerød alligevel tæt på at stjæle sejren, men Jeppe Rasmussen hev en stor redning ud af ærmet på en ellers ganske fint forsøg langs kunstgræsset.

Mod slutningen af kampen blev der også plads til en uofficiel debutant, da blot 15-årige Marcus Rasmussen blev skiftet ind i stedet for Oliver Baltzer. Det lover godt for fremtiden.

Dommeren var tæt på at fløjte af, men Mads Carlson fandt akkurat tid til at servere bolden for Ahmed Hassan, som flot kunne hakke bolden i det lange hjørne til slutresultatet 3-2.

Dermed snuppede Claus Jensens mandskab en fin sejr i årets første test, der til tider var ganske velspillet, og hvor tempoet var akkurat som man kunne ønske i en første testkamp.

Nykøbing FC – Hillerød

Træningskamp

14.01.23 Kl. 14:00 i NFC Syd

3-2 (1-1)

1-0, Emilio Simonsen (4 min)

1-1, Unavngiven (7 min)

1-2, Unavngiven (47 min)

2-2, Willads Delvin (80 min)

3-2, Ahmed Hassan (90 min)

Nykøbing FC: Morten Bank (45. Jeppe Rasmussen), Kasper Jensen, Thor Høholt (45. Jacob Blach), Lars Pleidrup (45. Junes El-Sayed), Noah Huge Larsen (45. Oscar Fuglsang), Lucas Nyman (45. Valon Ljuti), Victor Christiansson (45. Mads Carlson), Emilio Simonsen (45. Willads Delvin), Ole Jakobsen (45. Milas Schwensen), Mathias Gehrt (45. Ahmed Hassan), Emeka Nnamani (45. Oliver Baltzer (85. Marcus Rasmussen)).