Seneste nyt

Hassan: En speciel kamp på flere måder

af

Ahmed Hassan skal søndag for første gang spille i blåt i arvefjendeopgøret, og han glæder sig til gensynet med sin gamle hjemmebane.

Før denne sæson kom Ahmed Hassan til Nykøbing FC fra Næstved, og i morgen spiller han så for første gang mod netop Næstved for sin nye klub.

Ahmed Hassan glæder sig til at vise NFC-logoet frem på sin gamle hjemmebane.

– Der er ingen tvivl om, at det bliver specielt nu at spille mod Næstved på det stadion, men derudover er det ikke noget, som jeg tænker specielt meget over. Jeg er Nykøbing FC-spiller, og jeg vil gøre alt for, at det er os, der sender vores fans glade hjem efter kampen, siger Ahmed Hassan, som dog indrømmer, at de interne kampe altid er noget specielt.

– Kampene mellem Nykøbing FC og Næstved har altid lidt deres eget liv, og kampen fylder altid lidt specielt, når man kigger ned over kampprogrammet ved sæsonstart. Det er på mange både en speciel kamp, og der plejer også at være god gang i lægterne. Vi glæder os rigtig meget til kampen, og vi vil rykke sammen i bussen for at få sæsonens første tre point.

Der er kampstart i morgen kl. 13:00, og du kan stadig nå at sikre dig din plads i fanbussen. Køb din billet til turen her. 

Køb din billet til fanbussen på nfc.eventii.dk eller køb din billet til udebaneafsnittet her.