Seneste nyt

En hårdt tilkæmpet sejr

af

Bjørnene fra Nykøbing FC var lørdag på langfart til Skive, hvor holdet skulle op mod hjemmeholdet, som inden kampen havde seks point. Det lykkedes for Nykøbing FC at hente de tre point ved to scoringer i de sidste ti minutter. Det var da også en tilfreds Manager Claus Jensen, som afgiver disse bulletiner efter kampen;

– Det blev en rigtig god dag i Skive. Vi hentede sejren hjem på to mål af Willads Delvin og Oliver Baltzer i de sidste minutter. Det var en stærk indsats af drengene i en hårdt kæmpet kamp i Skive. Alle indskiftede spillere gjorde det rigtig godt, og holdet ydede generelt en flot indsats. Sejren var meget vigtig, og jeg er rigtig stolt af spillerne.

Oliver Baltzer, sponseret af Skanlux Byggefirma A/S, blev skiftet ind i det 65. minut og scorede i det 91. minut. Her en situation fra sidste uges kamp mod Fremad Amager. Foto: BetaMy Foto & Droneservice

Med sejren beholder Nykøbing FC pladsen som nummer fem i enrække hvor de øverste fem hold er ved at skille sig ud.

På lørdag er det hjemme i bjørnehulen, hvor modstanderen på den anden side af midterlinjen er Brabrand. Når den kamp er spillet har Nykøbing FC mødt alle hold i rækken en gang.

Skive IK – Nykøbing FC 0-2 (0-0)
83. 0-1 Willads Delvin
91. 0-2 Oliver Baltzer

Nykøbing FC’s hold:
Tobias Brogaard
Oliver Angus
Kasper Jensen (anf.)
Elias Gärtig (77. Willads Delvin)
Thor Høholt
Victor Christiansson
Andreas Bredahl (65. Oliver Baltzer)
Adam Vendelbo (89. Jonathan Pank)
Emeka Nnamani
Ole Jakobsen (65. Simon Madsen)
Lucas Nyman

Øverste foto er Willads Delvin, sponseret af  MSE Enterprise, fra sidste uges kamp mod Fremad Amager, var kun på banen i seks minutter før han bragte bjørnene foran 1-0.
Foto: BetaMy Foto & Droneservice