Seneste nyt

Gustav Kjeldsen: Klubben er meget professionel

af

Nykøbing FC’s nye midterforsvarer Gustav Kjeldsen havde i går første træning, og han glæder sig over det, som han selv betegner som værende et meget professionelt setup.

Tirsdag skrev Nykøbing FC kontrakt med Gustav Kjeldsen og torsdag havde den unge midterforsvarer så første træningsdag med sine nye holdkammerater.

Den 1,93 høje midterforsvarer glæder sig over at være i gang og over at have skrevet under med en klub, der virkelig viste, at den ville ham.

– Nykøbing FC er en klub, der rigtig gerne ville mig, og som jeg også rigtig gerne ville. Der var andre tilbud – også fra Superligaen, men jeg følte virkelig, at Nykøbing FC ville mig, og det gjorde forskellen.

– Klubben var ude og se mig spille en onsdag aften i Jylland, og for mig viste det, at interessen ikke var for sjov, men at de virkelig gerne ville mig.

– Derudover var det også vigtigt for mig, at klubben ikke er bange for at bruge unge spillere, men at de derimod satser på dem. Det tiltaler mig meget, fortæller Gustav Kjeldsen kort efter sin første træning i klubben.

Et professionelt setup

Gustav Kjeldsen kommer til fra FC Midtjylland, der har et imponerende ungdomsakademi med yderst professionelle rammer.

Selvom den nye midterforsvarer kommer fra en flot adresse, så er han dog stadig meget imponeret over setuppet i Nykøbing FC.

– Nykøbing FC virker som et sted, hvor man står med åbne arme, og man virkelig er klar til at hjælpe hinanden og skubbe på i den bedst mulige retning hele tiden. Det virker som en super fed klub at være i.

– Der er et virkelig godt træningsmiljø, og det betyder selvfølgelig også en del for mig. Jeg kommer jo fra et sted, hvor alt var professionelt, så det betyder meget for mig at kunne fortsætte lidt i samme stil.

– Klubben virker meget i det hele taget meget professionel. Truppen er rigtig god og har stor kvalitet, der er rare mennesker omkring klubben, og det er et sted, hvor man kan føle sig hjemme selvom, at jeg er langt hjemmefra, fortæller han inden, at han glæder sig til at flytte til Nykøbing.

– Allerede som 15-årig flyttede jeg til FC Midtjylland, hvilket var halvanden time væk fra, hvor jeg kommer fra, så jeg har været vant til at stå på egne ben, og jeg glæder mig meget til at finde en lejlighed her i Nykøbing. Det bliver spændende og udfordrende at flytte så langt væk hjemmefra, men jeg tror på, at det også kan udvikle mig som fodboldspiller i kraft af det ansvar, jeg nu også skal tage udenfor banen.

Glæder sig til at trække i trøjen

Der er blot en måned til, at 1. division sparkes i gang igen, men inden da gælder det træningskampe i Tyskland samt hjemme i Danmark mod henholdsvis Næstved og Hvidovre.

Spørger man Gustav, så kan han dog nærmest ikke vente med at komme i kamp.

– Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang og til at spille hjemme i CM Arena foran vores fans. Jeg glæder mig virkelig meget til at tage trøjen over hovedet og bare kæmpe for fuld smadder, slutter han.

Første mulighed for at se Gustav Kjeldsen i aktion er lørdag d. 7. juli, hvor vi besøger Næstved i opstartens anden træningskamp.