Nyt fra netværket

Guldborgsund Varme øger og forlænger deres engagement i Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Guldborgsund Varme fortsat er med på rejsen med Nykøbing FC.

Der er stor garanti for sol og varme over det danske land i disse uger, men nogle der også er garant for miljøvenlig varme er Guldborgsund Varme A/S.

Vi er derfor utrolig glade for at kunne offentliggøre, at Guldborgsund Varme både har forlænget og forøget deres engagement i Nykøbing FC.

Guldborgsund Varme er en distributionsselskab for fjernvarme, hvor der tilbyder CO2 neutral varme til alle huse i Nykøbing, Ønslev, Eskiltrup, Systofte og hele vejen op mod Åstrup samt det nye fængsel.

Adm. Direktør Flemming Bach fortæller uddybende om Guldborgsund Varme;

– Vi har et stort udbredelsesområde og inden for vores netområde, tilbyder vi en meget lukrativ fjernvarmeløsning, der er miljøvenlig, nem at have med at gøre og ikke mindst billig.

– Vi har et net, hvor der stadig er en del kunder, der af forskellige årsager stadig ikke er tilsluttet endnu. Det kan skyldes flere forskellige ting – eksempelvis kan det være ældre kunder, der ikke har kunne overskue at skifte deres oliefyr ud eller det kan være et erhvervsmål, der har ligget ubenyttet hen.

– De kunder vil vi meget gerne have med i nettet, og jo flere der er om at dele regningen – desto billigere bliver det for alle. Det skyldes, at nogle af kapacitetsomkostningerne såsom ledninger i jorden, jo er der under alle omstændigheder.

– Det helt afgørende for os er derfor, om vi kan tiltrække og fastholde de kunder. Det bruger vi en bred vifte af kampagner for at gøre opmærksom på, og én af de steder vi har kunne markedsføre os rigtig godt har været gennem Nykøbing FC.

– I Nykøbing FC får vi adgang til et rigtig godt netværk, hvor vi kan markedsføre vores synspunkter og vores tilbud. Vi kan også meget hurtigt svare på nogle af de spørgsmål eller misforståelser, der er hos kunder, der endnu ikke har tilsluttet sig af forskellige årsager og som måske ikke til daglig lige har tid til at ringe ned til os og lufte deres tanker om deres respektive problemstilling er forenelig med den måde, som de gerne vil tænke sig fremtidens varmeforsyning af deres ejendom på, fortæller Flemming Bach.

Guldborgsund Varme går meget op i lokalmiljøet, og de glæder sig da ifølge Flemming Bach også over at være med til at støtte op om et projekt, der kan være med til at tegne landsdelen positivt udadtil.

– Vi har den interesse, at når der er familier udenfor vores kommune, der overvejer, om de skal flytte til kommunen, så ved vi, at en af de faktorer, der betyder noget for deres vilje til at flytte hertil er om der er tilbud til hele Dette gælder både fritids-, kulturelle og sportslige aktiviteter.

– Det er derfor en stor glæde for os at støtte op Nykøbing FC, der både appellerer til unge samt voksne og som gennem udvikling kan være med til at profilere landsdelen. Vi ønsker kun det bedste for Nykøbing FC, og vi er rigtig glade for at være med på den rejse, der allerede er så godt i gang, slutter Flemming Bach.

På billedet ses netop Flemming Bach.

Vil du læse mere om Guldborgsund Varme, så kan du finde deres hjemmeside her.