Nyt fra netværketSeneste nyt

Guldborgsund Kommune forlænger sponsoraftale med Nykøbing FC

af

Det er med stor glæde, at vi sammen med Guldborgsund Kommune kan offentliggøre, at Guldborgsund Kommune har forlænget sponsoraftalen med Nykøbing FC. 

Der skal være plads til alle. Både til børn og unge med sportslige ambitioner på eliteniveau, og til dem, der søger fællesskaber gennem sportslig aktivitet. Det er essensen i sponsoraftalen med Nykøbing FC som Økonomiudvalget i Guldborgsund netop har godkendt.

Derudover er formålet med aftalerne at engagere kommunens børn og unge i idræts- og foreningslivet, og at engagere sportsudøverne og idrætslivet i at tage et socialt ansvar gennem sporten.

Blandt andet betyder sponsoraftalerne, at klubberne med afsæt i Guldborgsund Kommunes idrætspolitik skal medvirke til skabe idrætsmuligheder og fællesskaber for børn, unge og voksne med særlige behov, og at der skal laves læringsforløb for institutioner og skoler i kommunen.

Desuden skal klubberne fremme talent- og rekrutteringsgrundlaget, så der fortsat vil være eliteidrætsmuligheder for kommunens børn og unge.

– I Guldborgsund har vi et af landets rigeste foreningsliv, og vi har på få år formået at markere os endnu mere på eliteniveau. Det skal vi blive ved med, og det skal være tydeligt for alle, at man i Guldborgsund kan få indfriet sine sportslige ambitioner, også på absolut topniveau, siger John Brædder og fortsætter.

– Desuden er det vigtigt for os, at sponsoraterne kommer alle borgere til gode. Derfor er det en vigtig del af sponsoraftalerne, at alle får mulighed for at blive en del af fællesskabet i foreningerne, uanset ens sportslige forudsætninger, og at vi har nogle rollemodeller, der tager et socialt ansvar. Det synes jeg, vores idrætsforeninger og idrætsudøvere har været gode til, og det gode samarbejde fortsætter med de nye aftaler.

Hos NFC er der også glæde at spore, specielt over aftalens fokus på både bredde og eliten, og på at NFC også er en vigtig bidrager til at styrke bosætningen ii kommunen.

– Vi er rigtig glade og taknemmelige for forlængelsen af vores sponsoraftale med Guldborgsund Kommune, med hvem vi har et godt og tæt samarbejde. Aftalen indeholder en masse parametre og gensidige forpligtigelser som passer godt ind i de visioner og værdier vi har for vores fodboldklub, herunder bl.a. fokus på både elite og bredde, det gode liv, sundhed, trivsel, rollemodeller, glæde, drømme og sidst men ikke mindst bosætning i kommunen. Vi har i NFC stor fokus på at vores spillere og trænere skal bo i Kommunen samtidig med at de arbejder for os, det giver den særlige tilknytning til området som er så vigtig for at kunne lykkes med vores mål og drømme. Vi er lykkedes rigtig godt med denne bosætning indtil videre, og nærværende sponsoraftale hjælper os til at fortsætte ad den vej, siger direktør i NFC, Axel Castenschiold.