Nyt fra netværket

De Grønne Busser øger sit engagement i Nykøbing FC

af

Nykøbing FC  har fortsat glæde af De Grønne Busser som sponsor, da de har valgt at øge deres engagement i klubben.

For nyligt offentliggjorde Nykøbing FC og De Grønne Busser et samarbejde om transport til udebanekampe, og nu kan vi glæde os over, at De Grønne Busser yderligere øger deres engagement i klubben.

Ifølge ejer af De Grønne Busser, René Knudsen, skyldes den nye aftale en stor tro på klubbens vision om Superliga i 2020 samt et stort hjerte for lokalsporten på Lolland/Falster.

– Vi har valgt at øge vores engagement i Nykøbing FC, fordi vi synes, at man skal bakke op om klubben og sporten i lokalområdet. Jeg har et stort hjerte for lokalsporten på Lolland/Falster. Det er et samlingspunkt for børn, unge, voksne og ældre, og det samler os på en anden måde end så meget andet.

– Jeg tror 100 procent på visionen om Superliga i 2020. Jeg er med hele vejen. Det er jeg fordi jeg kan se, hvordan klubben bygges op fra bunden af. Vi tager os den tid det tager, og vi er allerede kommet langt ved at gøre tingene på den måde, som vi gør. Jeg synes, at det hele går i den rigtige retning, siger René Knudsen.

De Grønne Busser og Nykøbing FC arrangerer bustur til sæsonens første udekamp, når vi d. 6. august møder Vejle. Den tur kan du læse mere om her.