Nyt fra netværket

Golf & Fun Park kårede Lars Pleidrup til Man of the Match

af

Golf & Fun Park var dagens Man of the Match-sponsor, og de kårede efter dagens kamp anfører Lars Pleidrup til Man of the Match. Anføreren var hurtig til at give titlen som Man of the Match videre til fansene, der trods resultatet leverede flot støtte. 

Ingen spillere følte deres berettigelse til en titel som Man of the Match efter dagens kamp mod FC Fredericia.

Dagens Man of the Match-sponsor fra Golf & Fun Park valgte dog Lars Pleidrup til kampens spiller, og anføreren havde da også kampen igennem gjort, hvad han kunne og leverede den sædvanlige store arbejdsindsats.

Efter opgøret var Lars Pleidrup dog ikke sen til at give titlen som kampens spiller videre, og den blev givet til fansene, der på trods af en skidt præstation på banen leverede på rigtig højt niveau fra lægterne.

– Man står med en rigtig ærgerlig følelse lige nu. Støtten fra fansene oppe i hjørnet var upåklagelig, og de var med os hele vejen. Selv da vi kom bagud 5-0, sang de videre og støttede os. De fortjente meget bedre end, hvad vi kunne give dem i dag, og selvom det blot er symbolsk, så vil jeg gerne sende titlen som Man of the Match videre til dem, siger anføreren.

På billedet ses udover Lars Pleidrup, hans søn samt indehaver af Golf & Fun Park, Morten. Lars Pleidrup fik ekstraordinært overrakt et årskort til Golf & Fun Park.