Seneste nyt

’Geparden fra Rødby’ forlænger til 2022

af

Nicolai Jessen og Nykøbing FC har sat deres underskrift på en kontraktforlængelse mellem parterne.

I sommer vendte en god ven af huset hjem efter en afstikker væk fra Sydhavsøerne.

Nicolai Jessen blev således udstyret med en kontrakt, der løb året ud, men efter et godt efterår, er ’Geparden fra Rødby’ nu blevet udstyret med en længere kontrakt, der strækker sig til sommeren 2022.

Manager Claus Jensen glæder sig over kontraktforlængelsen.

– Det har været en fornøjelse at få Jessen tilbage til NFC, med hans kvalitet som spiller, hans personlighed og positive natur. Han kom tilbage i efteråret efter en længere periode uden nogen klub, men kom hurtigt tilbage i god spilleform og har bidraget stærkt både på træningsbanen og i kampene hen over efteråret. Nu skal han sammen med resten af truppen have en stærk opstart og komme helt i topform, så bliver han endnu stærkere i 2021.

– Det er altid en stor glæde når en af vores lokale drenge vender hjem, efter at have høstet sportslige og menneskelige erfaringer andetsteds, siger Jensen.

Jessen: Forlængelsen var ikke et svært valg

Nicolai Jessen har grebet chancen i efteråret, hvor han via en stor arbejdsindsats på træningsbanen og flere gode præstationer i kamp har gjort sig fortjent til en længere kontrakt.

Selv var den lynhurtige kantspiller fra Rødby ikke i tvivl om, at han skulle sætte sin signatur på en kontraktforlængelse.

– Jeg følte, at jeg er inde i en god rytme i NFC. Jeg kan ikke se mig selv være andre steder end i Nykøbing FC lige nu. Det klubben kan tilbyde og det koncept, der er bygget op, passer perfekt til mig. Så det var ikke et svært valg, da jeg fik muligheden for at sætte min underskrift på kontraktforlængelsen, fortæller en glad Jessen.

11. september i det nu snart forgangne år satte Jessen sin signatur på en kontrakt, der løb året ud. Jessen har nydt hvert et øjeblik tilbage i klubben, som han har savnet under sine godt og vel to år væk fra Lolland-Falster.

– Det har været sindssygt dejligt at komme hjem, og det føles netop virkelig som at komme hjem. Her er stadig mange af de samme mennesker, som der var her, da jeg forlod klubben, og de har bare taget imod mig med åbne arme og ikke båret nag, fordi jeg på et tidspunkt havde brug for at prøve noget andet, siger Jessen, som nu føler sig som en mere moden version af sig selv.

– Jeg tror, at det var godt for min udvikling lige at komme ud og prøve noget andet. Jeg synes selv, at jeg er blevet mere moden – både på og udenfor banen. Det har modnet mig at være ude, og nogle gange er det måske meget godt at opdage, at græsset ikke altid er grønnere på den anden side.

28-årige Nicolai Jessen er ikke længere end af de yngste i NFC-truppen. Tværtimod hører Jessen til i den ældre del af truppen, og det er noget, der giver ansvar. Det er dog også et ansvar, som Jessen føler sig klar til at løfte.

– Der begynder at komme lidt mere ansvar på mine skuldre ift. tidligere. Jeg er ikke længere en af de unge, og jeg føler, at jeg kan gå ind og lære fra mig overfor de yngre kræfter i truppen. Det er ikke fordi, at jeg går ind og opfinder den dybe tallerken, men jeg har oplevet nogle ting i gamet, så jeg føler, at jeg kan gå ind og lære fra mig på min egen måde, siger Jessen inden, at han ser frem mod et utroligt spændende forår med ét mål for øje.

– Vi skal op i 1. division. Det betyder alt for klubben og egnen, så det er den ubetingede målsætning i foråret, slutter han.

Nicolai Jessen står foreløbigt noteret for 118 kampe og 31 mål for Nykøbing FC.