Seneste nyt

Gehrt vil bruge indgående kendskab til FC Roskilde

af

Mathias Gehrt har en nær fortid i FC Roskilde, og den erfaring satser han på at kunne bruge i søndagens opgør.

For godt og vel en måned siden kom Mathias Gehrt til Nykøbing FC fra FC Roskilde på transfervinduets sidste dag.

Vores vævre og kreative offensivspiller havde før skiftet spillet to år hos morgendagens modstander, og det indgående kendskab til FC Roskilde satser Gehrt på at kunne bruge konstruktivt.

– Jeg kender alle spillerne og har spillet sammen med mange af dem i to år, så jeg kender jo både deres styrker og svagheder. Det tror jeg da helt sikkert på, at man kan bruge til noget og forhåbentlig også udnytte lidt, siger Gehrt inden, at han forudser en underholdende kamp.

– Det er ikke specielt for mig at møde dem, men det er selvfølgelig altid sjovt at møde nogle af dem, som man tidligere har spillet på hold med. Det bliver en fed kamp, og jeg er sikker på, at den også nok skal blive underholdende.

Mathias Gehrt nåede selv at spille en del kampe for FC Roskilde mod netop Nykøbing FC, og de kampe husker han som værende svære. Nykøbing FC har da også vundet tre af de seneste fire indbyrdes opgør.

– Jeg har spillet en del kampe for Roskilde mod Nykøbing FC, og det var sjældent med særligt stort held. Holdene spiller altid gode og tætte opgør, men jeg satser da på, at det stadig er Nykøbing FC, der indbyrdes står stærkest efter søndagens kamp.

– Jeg tror, at det bliver en tæt kamp. Forhåbentlig kan vi fortsætte vores gode spil fra Næstved-kampen og bruge selvtilliden derfra. Gør vi det, så tror jeg helt sikkert også på de tre point, slutter Gehrt.

Kampen mod FC Roskilde fløjtes i gang klokken 13:45 i morgen, og kampen kan følges på Facebook via vores Beierholm-liveopdatering.