Seneste nyt

Gehrt: Vi skal følge op på god 1. halvleg

af

Mathias Gehrt glæder sig til søndagens arvefjendeopgør, hvor der skal bygges videre på takterne fra 1. halvleg i forårspremieren.

Spillet flød og de lynhurtige pasninger overrumplede Skive IK i sidste weekends forårspremiere.

Sådan var billedet i hvert fald i de første 45 minutter, hvor Nykøbing FC spillede en flot 1. halvleg, som de kunne gå til pause på foran med 2-0.

De takter skal ifølge Mathias Gehrt tages med videre, når vi søndag besøger arvefjenderne fra Næstved.

– Vi ramte et rigtig højt niveau i de første 45 minutter, og det er det, som vi altid skal stile efter. Vi ved, at vi er utroligt svære at have med at gøre, når vi er på det niveau, så hvis vi kan ramme det igen på søndag i Næstved, så står vi rigtig godt, siger Mathias Gehrt, der dog samtidig løfter pegefingeren over præstationen i anden halvleg.

– Vi skal have slettet de børnefejl, som vi render rundt og laver i de sidste 45 minutter. Der var ingen grund til, at Skive skulle lukkes ind i opgøret igen, og det viser også bare, at man bliver straffet hårdt i 1. division, når man falder i niveau. Det skal vi lære af, og vi skal have lært af det allerede til på søndag.

Betyder noget ekstra

De indbyrdes kampe mellem Nykøbing FC og Næstved fylder noget specielt i bevidstheden hos både ude- og hjemmehold.

Fansene skaber altid en fantastisk atmosfære, og spillerne er da heller ikke i tvivl om, hvor vigtig kampen er.

– Der er ingen tvivl om, at kampene mod Næstved betyder noget ekstra. Det har vi kunne mærke flere gange, hvor fansene er mødt op til vores sidste træning før en kamp mod Næstved, og vi er blevet sendt afsted med bannere og flag, når vi er kørt nordpå på kampdage. Så vi er fuldstændig klar over, hvad kampen betyder for fansene, og det er kun fedt, at vi har sådan et arvefjendeopgør med ekstra tænding både på og udenfor banen.

– Når det er sagt, så er det også vigtigt, at vi går ud og gør vores egen ting. Vi skal ikke ud og slås for pointene, men bevare fokus på de ting, som vi ved, at vi er gode til. Vi skal ud og give os 100 % og ramme vores niveau. Gør vi det, så er jeg sikker på, at vi står med tre point og kan juble med alle de mange fans, der tager turen med til Næstved, slutter Gehrt.

Der er kampstart søndag kl. 13:45.