Seneste nyt

Gehrt: To hold der gerne vil spille fodbold

af

I morgen venter FC Fredericia på udebane, og her spår midtbanekreatør Mathias Gehrt en velspillet og spændende kamp.

Det er en tæt top, der har efterhånden er blevet dannet blandt de fire øverste hold i NordicBet Ligaen, hvor Helsingør, Lyngby, Hvidovre og søndagens modstander, FC Fredericia, er stukket af.

I slipstrømmen af dem ligger Nykøbing FC, og det er derfor med mulighed for at bide topholdene i haserne, at NFC i morgen løber på banen på Monjasa Park.

Superteknikken Mathias Gehrt glæder sig til kampen mod en modstander, som NFC oftest spiller tætte og underholdende kampe mod.

– Det er altid gode kampe, når vi møder FC Fredericia. De er et hold som os, der rigtig gerne vil spille teknisk samt offensiv fodbold, så der plejer at være knald på, når vi mødes. Det kan man også roligt sige, at der var sidst vi mødtes, siger Gehrt med henvisning til 2. runde-kampen, hvor det blev hele 4-4 i Lollands Bank Park.

Nykøbing FC skal op mod et af rækkens tophold, men spørger man Mathias Gehrt, så er der stor tro i truppen på, at NFC kan snuppe point med hjem til Sydhavsøerne.

– Vi har en enorm stor tro på os selv. Vi har et stærkt kollektiv, og så synes jeg, at vi i langt størstedelen af efteråret har spillet rigtig godt. Så hvorfor skulle vi ikke kunne lave et godt resultat i Fredericia? slutter Gehrt.

Der er kampstart i morgen søndag kl. 14:00 på Monjasa Park, og du kan enten følge kampen på Viaplay, Radio SydhavsØerne eller via vores egen liveopdatering på Facebook.