Seneste nyt

Gehrt: Ny rolle passer mig godt

af

Mathias Gehrt fik mod slutningen af sidste sæson en ny rolle, og det er noget, der ifølge 10’eren passer ham rigtig godt.

Med afgangen af især Mathias Kristensen, blev der mod slutningen af sidste sæson taget hul på en ny spillemæssig æra, hvor der ikke længere lå og lurede en stor fynbo i feltet.

En del af løsningen blev en anden form for fodbold, hvor især Mathias Gehrt har spillet en vigtig rolle med sine store evner til at bevæge sig i små rum og ikke mindst sit store blik for sine medspillere.

Ifølge Mathias Gehrt har det passet ham fint at være blevet rykket et hak længere frem ad banen.

– Jeg synes, at jeg er kommet rigtig godt fra land i min nye rolle, og jeg føler, at jeg bliver bedre og bedre for hver dag, der går på træningsbanen og i kamp. Relationerne er ekstremt vigtige i vores form for fodbold, og her arbejder tiden for os. Jeg synes allerede man kan mærke forbedringer fra starten af opstarten til nu, siger Gehrt, inden at han uddyber.

-MK var fantastisk for os, men nu skal vi finde andre løsninger, og der er jeg fuldstændig overbevist om, at vi også kommer til at være stærke. Vores hold er skræddersyet til den måde, som vi vil spille fodbold på. Jeg er sikker på, at vi står rigtig skarpt, når vi spiller om point d. 23. juli.

Mathias Gehrt markerede sig flot ved sidste weekends Belt Cup med hele fire assists i den sidste kamp.