Seneste nyt

Gehrt: Glæder mig til at være tilbage

af

Mathias Gehrt sad over med karantæne mod Næstved, hvorfor han nu glæder sig til at komme på græs og hjælpe holdet igen.

Det var en neglebidende Mathias Gehrt, der befandt sig på tribunen i CM Arena i sidste weekends kamp mod Næstved.

Årsagen til tribunepladsen var karantæne, men den er nu overstået, hvorfor superteknikkeren atter er i spil til dagens kamp.

– Det var helt forfærdeligt at sidde på tribunen mod Næstved. Det er sjældent, at jeg gør det, og det er jeg sgu egentlig glad for. Det var ikke sjovt ikke at kunne hjælpe drengene og ikke være med til en så fed kamp, men heldigvis gjorde gutterne det fantastisk, og det var en fornøjelse at se dem vende kampen på hovedet og tage alle tre point. Men jeg glæder mig til, at jeg i dag kan være med igen, siger Gehrt, der har brugt den ellers ufrivillige pause godt.

– Jeg kommer ud til de sidste kampe med fornyet energi, og jeg er ekstremt sulten efter at komme ud og præstere sammen med drengene.

AB indtager 2. pladsen i 2.division – blot tre point efter Nykøbing FC på førstepladsen. Der venter derfor endnu en topkamp, og det er noget, som Gehrt ser frem til.

– Det er jo kampe, hvor tingene virkelig bliver sat på spidsen, der trods alt er de allersjoveste. Det er fedt, at vi har sat os selv i en position, hvor vi kan spille topkamp for anden uge i træk, og vi føler os fuldstændig klar til det, fortæller Gehrt inden, at han fortæller om stor respekt for modstanderen.

– AB er et godt hold. De har ikke tabt siden 1. runde, og de er ved at få bygget noget meget fornuftigt op. Så vi skal være fuldstændig klar og spille op til vores bedste, så vi kan få alle tre point med hjem, slutter han.