Seneste nyt

Gehrt forventer tæt og seværdig kamp i Lollands Bank Park

af

Der er dømt Opening Day i Lollands Bank Park, når Hvidovre i morgen gæster Sydhavsøerne. Mathias Gehrt forventer en tæt kamp, som det så oftest er mod vestegnsklubben.

Vi skal efterhånden en årrække tilbage for at finde en kamp mod Hvidovre, hvor det ene af holdene har vundet en sejr på mere end ét mål.

Jævnbyrdigheden er stor, og spørger man sidste weekends vikarirende anfører, Mathias Gehrt, forventer han en ny tæt og svær kamp.

– Det bliver en svær kamp mod et godt hold. Hvidovre har gjort det rigtig godt, men når det er sagt, så tror vi også rigtig meget på os selv, og det bliver dejligt at komme hjem at spille i Lollands Bank Park.

– Vi har kæmpet med Hvidovre i mange år, og vi kender hinanden rigtig godt. Vi spiller oftest tætte kampe, men jeg synes, at vi bør have en god mulighed for tre point selvom, at det er dem, der ligger højest i tabellen.

Nykøbing FC tabte forårspremieren ude mod topholdet FC Helsingør, men det er ikke noget, der ifølge Gehrt har fyldt meget i denne uge.

– Vi står et rigtig fint sted. Opstarten har været god, og selvom vi taber til Helsingør, så er der god stemning. Alle hold kan tabe på udebane mod Helsingør, så det har vi hurtigt rystet af os og taget de positive elementer med os, siger han, inden at han spår en spændende kamp til Opening Day i Lollands Bank Park.

– Hvidovre har meget på spil i toppen af rækken, men vi skal også bruge en sejr for at hænge på i kapløbet om top-seks, så det bliver en rigtig spændende kamp.

Du kan købe billet til kampen på nfc.eventii.dk.