Seneste nyt

Gehrt: Et fair resultat

af

Mathias Gehrt kunne efter dagens kamp sagtens se det retfærdige i det uafgjorte 4-4-resultat, som han mente måtte have været meget underholdende for den neutrale tilskuer.

Mathias Gehrt lignede med 20 minutter igen en matchvinder, da han på kynisk vis knaldede bolden op i FC Fredericias nettag fra tæt hold.

Sådan skulle det dog desværre ikke gå, da det hele endte med 4-4, og det var efter kampen ifølge 10’eren et helt fair resultat.

– Man står med en lidt underlig følelse, men det var en kamp, hvor begge hold rigtig gerne vil spille fodbold, og hvor det offensive i den grad var i fokus. Det gik meget den ene og den anden vej, og der var mange chancer i begge ender. Vi kæmpede lidt med det hele i starten, men kommer godt tilbage.

– Vi snakkede i pausen om at stille og en anelse længere tilbage, så vi kunne lure lidt på omstillingerne, og det laver vi to rigtig gode mål på, hvor vi kommer foran. De scorer til sidst til 4-4, men i sidste ende, er det jo nok et meget fair resultat, vurderer Gehrt.

Midtbanekreatøren var på trods af den lidt sene udligning dog yderst tilfreds med, at Nykøbing FC nu fik slettet nullet på pointtavlen.

– Det er vigtigt lige at komme på tavlen. Havde vi tabt den her kamp, havde det fandme været ærgerligt, når vi var foran til sidst. Lad os satse på, at vi nu har fundet tempoet – der er sgu stor forskel på 2. division og NordicBet Ligaen – og så sørge for, at vi er der fra start i de næste kampe, så vi kan gå ud og lave nogle point, siger Gehrt.

Næste opgave for Gehrt og co. er onsdag, hvor B. 1908 venter i Sydbank Pokalen. Næste søndag venter Vendsyssel FF på udebane.