Seneste nyt

Gehrt: Der findes ingen nemme kampe

af

Mathias Gehrt ser frem til weekendens kamp mod Roskilde KFUM, hvem NFC slog med 0-4 i efteråret. Gehrt og co. forventer dog på ingen måde en nem kamp lørdag eftermiddag.

Nykøbing FC fik i sidste uge sæsonens første nederlag, og det første divisionsnederlag siden 19. juli 2020.

Holdet er i den grad blevet vant til at vinde, men truppen har ifølge Mathias Gehrt taget nederlaget med oprejst pande og har taget arbejdshandskerne på til den kommende weekends opgør mod Roskilde KFUM.

– Jeg synes egentlig, at vi tager det på en god måde. Vi vidste godt, at det ville være svært at gå igennem en hel sæson uden at få et eneste nederlag, og jeg synes, at hele truppen er kommet videre og er nu klar til at tage tre point i morgen. Vi er lige nu nede i en lille pointmæssig bølgedal, men vi arbejder hårdt hver dag til træning for at få vendt bøtten, fortæller Gehrt.

Nykøbing FC vandt seneste indbyrdes opgør med 0-4 i efteråret, men trods det overbevisende resultat forventer Mathias Gehrt ikke en nem kamp mod weekendens modstander.

– Der er ingen nemme kampe, og det bliver heller ikke nemt mod Roskilde KFUM. De spillede faktisk ikke en dårlig kamp mod os sidst, men vi var uhyggeligt effektive og scorede på vores chancer i det opgør. Så jeg tror, at det bliver en ny svær kamp, hvor vi skal ud og have en god start og spille en langt bedre anden halvleg end i sidste weekend, slutter Gehrt.

Der er kampstart kl. 15:00 i CM Arena, og du kan som altid se kampen live via et EkstraBladet+ abonnement eller høre den direkte på Radio SydhavsØerne.