Seneste nyt

Nu går det løs: Optimismen bobler i Nykøbing FC før årets første kamp

af

Om ganske kort tid ruller NordicBet Liga-bolden igen, og i Nykøbing FC glæder vi os helt afsindigt til at komme i gang.

Endelig er det tid igen! Om ganske kort tid sparker vi forårssæsonen i gang, og vi kan nærmest ikke vente længere.

Sæsonen sparkes senere i dag i gang med en udekamp mod Viborg FF, og den kamp bliver startskuddet på en spændende forårssæson, hvor en placering i top-seks er målsætningen. Truppen og sportsdirektør Claus Jensen kan da heller ikke vente meget længere.

– Opstarten er en vigtig periode for at bygge yderligere på fysisk og spillemæssigt, hvor vi hele tiden forbedrer os, men nu glæder vi os naturligvis helt afsindigt til at komme i gang med turneringen igen. Vi har haft en rigtig god opstart, hvor der er blevet trænet på et højt niveau, og jeg synes, at vi ser rigtig skarpe ud her op til vores første kamp mod Viborg FF, fortæller Claus Jensen.

Mere hår på brystet:

Nykøbing FC råder over en trup med en række meget rutinerede spillere, der alle er med til at løfte alt lige fra træningsmiljøet til spillet på banen.

Hele Lolland-Falsters hold har dog også en enorm talentmasse, der allerede i efteråret blev vist stor tiltro til. Claus Jensen glæder sig da også over at have en stærk trup med et stort potentiale kampklar til forårets kommende strabadser.

– Vi er yderst tilfredse med den stærke trup, som vi har. Vi er begunstiget med nogle meget vigtige og rutinerede kulturbærere samtidig med, at vi også har en helt fantastisk talentmasse, der igen i efteråret fik skrabet yderligere værdifuld erfaring til sig via masser af spilletid.

– Vi stillede i efteråret i nogle kampe med den yngste bagkæde i Nordic Bet Ligaen, og de har sammen med de mange andre unge spillere i truppen nu fået endnu mere hår på brystet. De nye spillere, der kom til i sommer har ligeledes også fået mere tid på træningsbanen, og det vidner om det fokus vi har på kontinuiteten i holdet. Vores tekniske samt offensive spillefilosofi kræver stort kendskab til hinanden, siger sportsdirektøren.

I løbet af vinterpausen har Nykøbing FC ligeledes givet nogle af klubbens helt unge og talentfulde spillere chancen, og det er en del af den udvikling, som klubben har iværksat på ungdomssiden.

– I vinterens træning og træningskampe har vi fået set nærmere på nogle af de helt unge talenter fra vores U-hold, og de har også gjort et godt indtryk. De er alle en del af fremtidens Nykøbing FC, og vi er meget fortrøstningsfulde ved den talentmasse, der også hersker i U-rækkerne, så vi også i fremtiden kan have et mandskab af lokalt forankrede spillere, siger Claus Jensen.

Optimismen bobler

Glæden er ikke til at tage fejl af, når snakken falder på sæsonstart. Dette gælder uanset, om det er spillere eller trænere, der lader snakken falder på årets første kamp.

Optimismen og iveren efter at komme i gang igen, er da derfor også nem at få øje på, når Claus Jensen ser frem mod forårets kommende kampe.

– Der er en stor sult efter at komme i gang og en stor optimisme i klubben. Spillerne har den ild i øjnene, der skal til for at spille i klubben, og vi har en stor tro på, at den trup vi har, kan opfylde de mål vi har sat os.

– Vi er fra starten af det nye år begyndt at træne mandag formiddag, som gør, at vi hurtigere kan restituere efter kamp om søndagen og har ligeledes for nyligt investeret i teamet omkring holdet, da vi har fået Peter Due Hansen ind som ansvarlig for sundhedssektoren. På den måde har vi skærpet vores i forvejen meget dygtige hold omkring holdet.

– Vores dygtige og stærke team omkring holdet har endnu engang sikret, at spillerne ikke har ligget på den lade side i vinterpausen, og spillerne står knivskarpt til årets første kamp. Vi lavede tests i forgangne uge, og det er tydeligt, at vi som trup har flyttet os både fysisk, mentalt og spillemæssigt, forsikrer Claus Jensen inden, at han runder af.

– Vi glæder os utrolig meget til at komme i gang igen, og vi vil fra første kamp ud og vise vores offensive fodbold. Vi går som altid på banen for at vinde.

Årets første kamp sparkes i gang i morgen klokken 13:45, og du kan vanen tro følge kampen via liveopdatering på vores Facebookside.