Nyt fra netværket

Frimann Biler fortsætter deres engagement i Nykøbing FC

af

Nykøbing FC og Frimann Biler forlænger samarbejdet. 

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at en mangeårig og trofast partner har forlænget deres aftale med Nykøbing FC.

Frimann Biler og Nykøbing FC har således forlænget samarbejdet, og det skyldes ikke mindst, at Frimann Biler glæder sig over, at Nykøbing FC er hele Lolland-Falsters hold.

– Vi har valgt at forlænge vores partnerskab med Nykøbing FC, fordi vi gerne vil støtte sporten på Lolland-Falster. Vi vil gerne støtte klubber, der forsøger at række ud til hele landsdelen, og det synes vi, at Nykøbing FC gør ved at samarbejde med en masse lokale klubber på Lolland-Falster. Nykøbing FC er med til at løfte hele landsdelen, siger direktør i Frimann Biler, Kim Frimann.

Frimann Biler har været med omkring Nykøbing FC i en lang årrække, hvorfor de da også gennem tiden har fået meget ud af det store netværk som klubben har.

– Jeg var i tidernes morgen selv meget med i netværket, men efter, at vi har fået nogle flere bilmærker med som Hyundai og Opel, så er der andre, der er begyndt at deltage mere fast, og det er vi rigtig glade for, at vi har muligheden for.

– Når man er i et netværk, skal man jo sørge for at møde op og give noget – gør man det, så får man også noget igen, og det har vi selvfølgelig også fået gennem netværket i Nykøbing FC.

Nykøbing FC følger strategien for ambitionerne om Superliga i 2020, og spørger man Kim Frimann, så tror han da også på, at der kommer superligafodbold til Lolland-Falster inde for en overskuelig årrække.

– Hvor der er vilje er der vej, og den energi, der bliver lagt i klubben og de resurser både økonomisk og menneskeligt gør, at vi tror på, at Nykøbing FC vil lykkes med de store ambitioner, slutter direktøren for Frimann Biler.

Frimann Biler forhandler med Toyota, Citroën, Hyundai samt Opel, og de kan findes på Energivej 1 i Nykøbing Falster.

Vil du læse mere om Frimann Biler, finder du deres hjemmeside her.