Seneste nyt

Fortsat ubesejret: Stensikker sejr i Roskilde

af

Nykøbing FC viste ingen slinger i valsen, da den ubesejrede stime blev udbygget via en sikker 4-0-sejr over Roskilde KFUM.

Det var Nykøbing FC fra start til slut, da Claus Jensens tropper lørdag eftermiddag besøgte Roskilde KFUM.

Hjemmeholdet så ikke meget til bolden i første halvleg, og inden for de første fem minutter havde både Andreas Holm og Mathias Kristensen været tæt på at bringe NFC i front efter hjørnespark.

Nykøbing FC sad tungt på opgøret i kampens indledning og værterne havde nok med i det hele taget at fravriste det velspillende NFC-mandskab bolden.

Efter 12 minutter blev et indlæg sendt ind fra højre, men igen var det lige ved og næsten for MK, der blev presset i afslutningsøjeblikket.

Kort efter havde Mathias Gehrt også bud efter et tidligt føringsmål, da Nicolai Jessen flot fandt ham midt i feltet. Gehrt fik dog sin afslutning blokeret tæt under mål.

Føringsmålet lå derfor i den grad og lurede, og det skyldtes ikke mindst en helstøbt, koncentreret og yderst velorganiseret indsats fra hele holdet. Specielt Jacob Egeris havde en stor første halvleg, hvor Roskilde KFUM i flere omgange blev bremset af stopperen.

Efter 25 minutter kunne hjemmeholdet ikke holde stand længere. Nicolai Jessen lagde en god dyb bold i højresiden, hvorefter topscorer Mathias Kristensen flot halvflugtede bolden i nettet fra en spids vinkel.

Nykøbing FC fortsatte herefter med at sidde tungt på kampen og efter 37 minutter var et godt servet hjørnespark tæt på at udbygge føringen. Bolden hoppede og dansede i det lille felt, men en hvid/blå KFUM-spiller kom først på bolden og fik clearet.

Udbygningen af føringen kom dog få minutter før pausefløjtet, og igen var det månedens spiller for september, Mathias Kristensen, som fik scoret.

Anfører Lars Pleidrup serverede et frispark til bagerste stang, og her kunne hjemmeholdet ikke hamle op med MK, som flot steg op og pandede sit syvende sæsonmål i det lange hjørne. Dermed kunne NFC gå til pause med en 0-2-føring.

Efter pausen kom Roskilde KFUM ud med stor energi. En decideret stor chance blev det dog aldrig til.

I stedet fik NFC reelt lukket og slukket kampen, da Mathias Gehrt slog en lang bold i dybden, som Mads Carlson opsnappede. Carlson snød sin oppasser, tog en træk ind i banen og så kunne han udplacere målmanden til 0-3 inden, at han kunne udføre årets jubelscene på Boresko Stadion ved at spille en flot guitarsolo på hjørneflaget.

Dampen gik af hjemmeholdet efter 0-3-scoringen, og Nykøbing FC blev endnu højere grad kontrollerende.

Efter 76 minutter var det endda tæt på at blive 0-4, da Kristian Lindberg på ekvilibristisk vis fik bukseret en bold tilbage i feltet efter et hjørnespark. Her var flere NFC’ere tæt på at kunne prikke bolden i nettet, men hjemmeholdet fik i stedet afvist.

Målet kom dog efter 81 minutter. Lars Pleidrup tryllede på venstrekanten, kombinerede med Sebastian Koch og så kunne anføreren finde Chris Thorsheim ved bagerste stang, hvorefter bolden blev headet mellem hænderne på Roskilde KFUM-målmanden til 0-4.

Flere spillere der ikke har fået meget spilletid i indledningen på sæsonen fik mod slutningen værdifulde minutter i benene, men det blev ikke til flere mål i Roskilde.

Claus Jensens mandskab kunne derfor notere en stensikker 0-4-sejr, hvorfor holdet stadig topper 2. division.

Roskilde KFUM – Nykøbing FC

03.10.20 Kl. 13:30 på Boresko Stadion.

6. spillerunde i 2. division.

0-4 (0-2)

0-1, Mathias Kristensen (25 min)

0-2, Mathias Kristensen (42 min)

0-3, Mads Carlson (59 min)

0-4, Chris Thorsheim (81 min)

Nykøbing FC: Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Jacob Egeris, Andreas Holm (84. Jacob Blach), Lars Pleidrup, Victor Christiansson, Mads Carlson (78. Mikkel Andersen), Sebastian Koch, Nicolai Jessen (72. Kristian Lindberg), Mathias Gehrt (72. Mathias Gehrt), Mathias Kristensen.