Seneste nyt

Forløsning: Nykøbing FC sejrede ude mod HB Køge

af

Fredag aften kom forløsningen, da det blev til en flot 2-0-sejr ude mod HB Køge.

Årets sidste kamp ventede denne fredag aften, hvor modstanderen hed HB Køge. Hjemmeholdet var inde i en resultatmæssig god periode, men den fik Nykøbing FC ødelagt.

Kampen foregik i regn og rusk, og det var da heller ikke sommerlig sambabold, der blev fundet frem fra kampens start. Den startede derimod ganske roligt med NFC som det dominerende mandskab.

De første 10 minutter så hjemmeholdet ikke meget til bolden, men det var alligevel dem, der kom til kampens førse halve chance.

En aflevering var tæt på at blive for kort til Jannich Storch, men målmanden var heldigvis vågen og kunne afværge situationen.

Det var ikke de store chancer, der prægede opgøret, men efter en lille halv time kom HB Køge frem til de to foreløbigt største chancer i kampen. To afslutninger fra NFC-feltet blev dog henholdsvis blokeret af en NFC-mand og pillet af Jannich Storch, der var sikkerheden selv igen i dag.

HB Køge dominerede miden af første halvleg, men mod afslutningen af de første 45 minutter begyndte spillet at flyde bedre for NFC.

Kort før pausen tryllede Lars Pleidrup på HB Køges mållinje, hvorefter han via en skråt bagudrettet aflevering var tæt på at finde en fri medspiller foran kassen. Vågent forsvarsspil forhindrede dog en stor chance midt for mål.

Begge hold gik derfor målløse til pause.

De sidste 45 minutter startede som de første 45 minutter med NFC-dominans og meget tid på bolden. Den helt store chance lod dog vente på sig.

Efter en lille time forsøgte Mathias Kristensen sig fra kanten af HB Køges felt, men afslutningen gik desværre en lille meters penge forbi kassen.

Et lignende forsøg tog Simon Schultz sig kort efter, men selvom målmanden skulle bruge to forsøg til at få bolden under kontrol, så forblev det 0-0.

Nykøbing FC sad i det hele taget på anden halvleg, og efter 77 minutter kom forløsningen. Super-sub Sebastian Koch lagde et knivskarpt indlæg til bagerste stang, hvor ligeledes indskiftede Joachim Wagner headede bolden på tværs til Lars Pleidrup, der snurrede rundt og sparkede bolden flot i kassen.

Nykøbing-dreng til en Nakskov-dreng til en Væggerløse-dreng, og så var føringsmålet en realitet.

HB Køge skruede herefter lidt op for tempoet uden, at de dog for alvor blev farlige. Det gjorde Nykøbing FC til gengæld med små 10 minutter igen, da Sebastian Koch og Joachim Wagner igen var på spil.

Koch gik til mållinjen og lagde et fladt indlæg ind til Joachim Wagner. Wagner firsttimede, men den store chance blev i denne omgang desværre misbrugt.

HB Køge moste på i slutfasen, men det blev kun til én stor chance til hjemmeholdet. Liam Jordan blev spillet fri i NFC-feltet, hvorfor Jannich Storch måtte diske op med en stor og vigtig fodparade.

Kort tid efter kunne Nykøbing FC afgøre kampen med lidt hjælp fra HB Køge.

HB Køges Huja lagde en Jesper Olsen-aflevering til egen målmand, hvorfor Sebastian Koch kunne cementere et fantastisk indhop ved at opsnappe bolden, runde målmanden og score til 2-0.

2-0-målet tog pusten fra HB Køge, hvorfor Nykøbing FC kunne notere en forløsende 2-0-sejr.

Nykøbing FC indtager nu 8. pladsen. Næste divisionskamp er 1. marts, hvor vi hjemme i CM Arena tager imod Skive.

HB Køge – Nykøbing FC

18. Spillerunde i NordicBet Ligaen

19. November Kl. 18:30

0-1, Lars Pleidrup (77 min)

0-2, Sebastian Koch (89 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Gustav Kjeldsen, Kasper Jensen, Simon Schultz, Mathias Thrane, Søren Christensen (86. Mads Carlson), Lars Pleidrup, Magnus Warming (57. Joachim Wagner), Mathias Gehrt, Mathias Kristensen (71. Sebastian Koch).