Seneste nyt

Folkeaktiesalg 2019: Det har investeringerne betydet for Nykøbing FC

af

Investeringerne i Nykøbing FC udgør en grundpille i klubbens udvikling, og her kan du se, hvad de har betydet og stadig betyder for projektet.

Nykøbing FC har taget enorme skridt siden, at planerne om at bringe topfodbold tilbage til Lolland-Falster blev fremlagt tilbage i 2015.

En af årsagerne til, at klubben har kunne udvikle sig i rivende hast er takket være de mange aktionærer og medejer i klubben, der har investeret i Nykøbing FC fremtid.

Uden jer havde vi ikke kunne tage skridtet fra 2. til 1. division, styrke truppen og ikke mindst skabe et setup, der vil gøre de fleste Superliga-klubber misundelige.

Den igangværende aktieemission er den femte af slagsen, og herunder kan du se, hvad investeringerne fra de fem emissioner blandt andet er gået til og i fremtiden vil gå til.

1. Aktieemission førte Nykøbing FC i 1. Division. Det gjorde det muligt for os at skrue op for en lang række parametre; vi har styrket administrationen, staben omkring holdet, truppen, træningsforholdene m.m. Alle disse opgraderinger har gjort, at det allerede i 2016 lykkedes os at rykke op i 1. Division – ét år før planlagt.

2. Aktieemission gav os bl.a. mulighed for at trække en lokal profil hjem til klubben. Jakob Bonde var nemlig en gave fra alle Nykøbing FC’s folkeaktionærer, for kun på grund af jeres økonomiske bidrag havde vi råd til at hente denne stærke spiller hjem.

3. Aktieemission var årets store julegavehit for folk med Nykøbing FC og Lolland-Falster i hjertet. Mange benyttede sig af muligheden for at investere og blive medejer af klubben, og det har blandt andet været med til at gøre det muligt, at vi kunne udbygge staben omkring holdet med henblik på at minimere antallet af skader i truppen. Resultatet af det havde vi allerede stor gavn af i 2018, hvor der var en markant nedgang i antallet af skader.

4. Aktieemission gav en unik mulighed for at styrke 1. divisionstruppen med et par markante profiler med Superliga-erfaring. Uden jeres investeringer, havde det ikke været muligt, og tilførslerne har været med til at styrke både spillet på banen og kulturen udenom den.

5. Aktieemission kører i øjeblikket og strækker sig frem til d. 6. oktober 2019. Pengene fra investeringerne kommer til at gå til vores nye strategiske satsning på ungdomsfronten således, at vi i 2022 kan have en startopstilling, der består af 30% egenudviklede spillere fra Lolland-Falster og en trup, hvor mindst 50% er lokalt forankrede spillere. Vi vil sikre unge fodboldspillere på landsdelen de bedst mulige forudsætninger for at blive den bedste udgave af dem selv. Dette er en hjørnesten i visionen om topfodbold på i Nykøbing FC og på Lolland-Falster.

Hvert køb af en folkeaktie bringer os derfor tættere på at kunne realisere drømmen om at bringe topfodbolden tilbage til landsdelen, og din investering har derfor enorm værdi.

En folkeaktie koster 1000,- kr. og kan købes ved indbetaling via enten bankoverførsel eller mobilepay.

Du indbetaler derfor 1000,- kr. pr. aktie du ønsker at investere i – altså eksempelvis 5000,- kr. hvis du ønsker at investere i fem aktier.

Du bedes mærke din overførsel ’Aktie’ samt skrive dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig vedrørende din investering.

Bankoverførsel:

Konto nr: 0748312420

Reg nr: 2559

Mobilepay:

10891