Seneste nyt

Første hjemmesejr

af

Hidtil i denne sæson har udebanen været den foretrukne for bjørnene fra Nykøbing FC. I 2. division har de hentet tre sejre på udebane (udover to i Oddset Pokalen), mens de hjemme har haft mere end svært ved at glæde deres trofaste hjemmepublikum med en sejr.
Det lykkedes endelig søndag eftermiddag, hvor Fremad Amager måtte tage tomhændet hjem fra Lollands Bank Park, eftersom Nykøbing FC formåede at score to gange mod amagerkanernes ene.

Det var som om Nykøbing FC havde tempoet og hårdheden med fra Oddset Pokalkampen i torsdags da AGF skaffede videre avancement i turneringen ved at vind 1-0 over bjørnene. Spillerne var klar og kombinationerne spillerne imellem sad godt. Det var Nykøbing FC der var først på bolden, og også vandt nærkampene i første halvleg, men ingen af holdene formåede ikke at score inden pausen.

I pausen satte Manager Claus Jensen, Ole Jakobsen, sponsoreret af Advokatfirmaet Bang/Brorson og Fogtdal, og Lucas Nyman, sponsoreret af Skanlux, på banen i stedet for Jonathan Pank Iversen, MP Alarm, og Adam Vendelbo, Toms Have, Park og anlæg, og da det altid er sejrherren som skriver historien, var det nok en god taktisk ændring.

Det gav den sidste tyngde og så kom målene også. Emeka Nnamani, ENELCO, bryder igennem på venstreflanken efter 56 minutter, og lægger bolden ind foran mål, og var det ikke en uheldig Fremad Amager forsvarer der skubbede den over stregen stod der indtil flere for hjemmeholdet som var klar.
Såre fortjent 1-0 føring.

Det gik så fra godt til euforisk da Lucas Nyman sparkede bolden fladt i nettet udenfor feltet et lille kvarter senere.
Lucas Haren reducerede for Fremad Amager på et hjørnespark to minutter før tid, men det ventede tunge pres til sidst kom ikke fra udeholdet. Faktisk var det bjørnene der var tættest på at score til 3-1.

Stor forløsning for hjemmeholdet, der helt fortjent kunne lade sejrsangen runge i omklædningsrummet. Første hjemmesejr i hus, men der må godt komme mange flere. Flot indsats af hele holdet.

Emeka Nnamani var en evig kilde til uro for Fremad Amager forsvaret, og det var da også på et gennembrud fra ham på venstre fløjen der førte til Nykøbing FC’s føringsmål. Foto: BetaMy Foto & Droneservice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thor Høholt var igen omdrejningspunktet i forsvaret hos bjørnene, og det er ikke meget han ikke kommer i vejen for. Det var igen en sublim indsats af klippen i forsvaret. Foto: BetaMy Foto & Droneservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nykøbing FC – Fremad Amager 2-1 (0-0)
56. 1-0 selvmål
70. 2-0 Lucas Nyman
88. 2-1 Lucas Haren

Nykøbing FC’s opstilling:
Tobias Brogaard
Oliver Angus
Kasper Jensen
Elias Gärtig
Thor Høholt
Victor Christiansson
Jonathan Pank Iversen (46. Lucas Nyman)
Andreas Bredhal (46. Simon Madsen)
Willads Delvin (67. Oliver Baltzer)
Adam Vendelbo (46. Ole Jakobsen)
Emeka Nnamani
Tilskuere 521

Forsidefoto er også knipset af BetaMy Foto & Droneservice. Det er Lucas Nyman der jubler over sin scoring til 2-0, mens anfører Kasper Jensen er på vej op på ryggen af ham.