Seneste nyt

Flot NFC-comeback gav point

af

Nykøbing FC vendte 2-0 til 2-2 i aftenens udekamp mod Roskilde efter en stærk anden halvleg.

Der ventede endnu en vigtig kamp, da Nykøbing FC torsdag aften besøgte FC Roskilde i Roskilde Idrætspark.

Nykøbing FC kom bedst fra land og i opgørets første minutter var NFC-drengene tæt på at flere omgange, da hjemmeholdet blev trykket langt tilbage på banen.

Der stod i det hele taget NFC på det meste i kampens indledning, men efter et kvarters tid åd FC Roskilde sig ind i opgøret.

Hjemmeholdet kom mere på bolden, og selvom de ikke væltede sig i chancer, så blev de i denne fase langt mere nærgående.

Efter 36 minutter kom hjemmeholdet så i front. Et indlæg fra hjemmeholdets højreside blev sendt ind midt for mål, og der dukkede Roskildes store angriber Mileta Rajovic op og pandede bolden i det lange hjørne.

FC Roskilde pressede på for en udbygning af føringen kort før pausen, og scoringen til 2-0 kom da også. Roskildes målmand clearede en bold, der fik lov til at passere hele vejen gennem forsvaret, hvorefter Sebastian Czajkowski kunne chippe bolden over en fremadstormende Jannich Storch.

Dermed gik FC Roskilde til pause med en 2-0-føring.

Efter pausen kom Nykøbing FC ud med et helt andet udtryk. Fra start af sad NFC-spillerne på nakken af hjemmeholdets spillere, og det udmøntede sig i en reducering efter 52 minutter.

Indskiftede Mathias Thrane erobrede bolden, sendte Mathias Gehrt retvendt mod mål og så kunne han sende Sebastian Koch i dybden. Koch tog en træk og udplacerede målmanden med en god afslutning i det lange hjørne.

Nykøbing FC dominerede stort i perioden efter reduceringen, og hjemmeholdet lignede mere og mere et hold, der var presset på fysikken.

Det udnyttede NFC efter 67 minutter, da Pleidrup tog et energisk løb over højrekanten, trak ind i banen og slog et hårdt indlæg. Bolden nåede aldrig ind omkring det lille felt, men ramte i stedet en Roskilde-spiller og strøg i mål. Et selvmål, men dog et mål, der stod Lars Pleidrup henover.

Roskilde stillede sig herefter dybt og satsede på omstillingerne, og af et par omgange var de da også tæt på at skabe gode chancer. Efter 80 minutter kom de til NFC’s mållinje, hvorfra bolden blev spillet skråt tilbage i felet. Her kom en Roskilde-angriber stormende, men heldigvis sparkede han langt over mål.

Kort tid efter var NFC tæt på at tage alle tre point med hjem. Sebastian Koch blev spillet helt nøgen inde foran mål, men desværre hev Roskilde-målmanden en regulær klasseredning frem på Kochs afslutning.

Begge hold havde optakt til chancer i de sidste minutter, men flere mål blev det ikke til, hvorfor det hele sluttede 2-2.

Næste opgave for Nykøbing FC er på søndag, hvor Hvidovre gæster CM Arena.

FC Roskilde – Nykøbing FC

NordicBet Ligaen, 26. spillerunde.

19:00 i Roskilde Idrætspark

1-0, Mileta Rajovic (36 min)

2-0, Sebastian Czajkowski.(45+)

2-1, Sebastian Koch (52 min)

2-2, Selvmål (67 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Jacob Egeris, Jordan Wilson, Simon Schultz (86. Mikkel Andersen), Mads Carlson (67. Søren Christensen), Sebastian Koch, Lars Pleidrup, Emilio Simonsen (45. Mathias Thrane), Mathias Gehrt, Mathias Kristensen.