Seneste nyt

Fem gode grunde til at komme i CM Arena i dag

af

Du mangler sikkert ikke grunde til at tage på stadion, men her får du alligevel fem gode grunde til at tage i CM Arena i dag kl. 13:45, når vi tager imod HB Køge.

Vinterpausen har nok engang føltes som en evighed, og der er nu gået over 100 dage siden, at der sidst var fodbold i CM Arena.

I dag går det dog endelig løs igen, og hvis du stadig er det mindste i tvivl om du skal i CM Arena, så er der her fem gode grunde til, hvorfor du skal op af sofaen og afsted mod CM Arena.

1. Jagten på Superligaen

Nykøbing FC og fodbolden på Lolland-Falster har en historisk mulighed for til sommer at have et Superliga-mandskab. Med sejren over Fremad Amager i sidste weekend indtager Nykøbing FC tredjepladsen, og den er adgangsgivende til kvalifikationskampe om at komme i landets fornemmeste fodboldselskab, Superligaen.

Drengene har brug for al den opbakning de kan få fra lægterne, så vi sammen kan fortsætte den flotte sæson og gribe yderligere ud efter det forjættede fodboldland.

2. Forårspremiere

Der er altid noget specielt over en åbningskamp i en sæson, og kampen i dag er ikke blevet mindre speciel efter sidste weekends 2-0-sejr over Fremad Amager. Duften af græstæppet, pølserne på grillen og et fodboldsultent publikum bidrager til, at man lynhurtigt bliver mindet om, at der har manglet noget de sidste mange søndage.

3. Nye spillere

For hele fire spillere bliver dagens kamp den første i CM Arena, og traditionen tro byder vi dem velkommen umiddelbart før kampen.

Kom og mød dem og giv dem en varm velkomst i Nykøbing FC-familien.

Derudover er det altid spændende at se, hvilke af de nye spillere, der starter på banen og ikke mindst, om de kan fortsætte de flotte takter fra sidste weekend.

4. Fællesskabet

Der er noget specielt over sammenholdet på tribunen. Uanset om du kommer på stadion i en stor eller lille flok, vil du altid kunne finde masser af mennesker, der har samme interesse som dig – nemlig tre point til Nykøbing FC.

Sammenholdet og fællesskabet på tribunen er én ting, men en anden ting er det fællesskab, der dyrkes mellem fans og spillere. For spillerne og hele Nykøbing FC er fansene og opbakningen hjørnestenen i den rejse som klubben er på, og det kan ikke overvurderes, hvor vigtig du er.

5. Du risikerer ikke at gå glip af noget

Forestil dig, at Nykøbing FC netophar slået HB Køge, og er kommet et skridt nærmere at bringe Danmarks fornemmeste fodboldselskab til Lolland-Falster for første gang i næsten 40 år.

Stemningen er elektrisk på stadion, og alle har fået en oplevelse, som de vil snakke om hele den kommende uge op til næste kamp.

Men hvad med dig? Du sidder derhjemme og er gået glip af en fantastisk kamp, en medrivende stemning og ikke mindst en god oplevelse med dine venner.

Det scenarie er der ingen, der ønsker. Op af sofaen og ud på stadion – så risikerer du ikke at gå glip af noget.

Nykøbing FC – HB Køge

I dag 13:45 i CM Arena.