Seneste nyt

Farvel til Thomas Villadsen – Velkommen til Jannich Storch

af

En stor personlighed og dygtig målmand i form af Thomas Villadsen stopper i Nykøbing FC. Jannich Storch er ny mand i NFC-truppens målmandsteam.

Da Nykøbing FC-drengene her til formiddag startede træningen frem mod forårssæsonen, var det med en udskiftning på målmandsposten.

Thomas Villadsen stopper nemlig i Nykøbing FC fra dags dato efter gensidig forståelse;

– Thomas har spillet en vigtig rolle i Nykøbing FC både på og udenfor banen. På banen var han manden mellem stængerne, da vi tog det første skridt i vores rejse og rykkede fra 2. til 1. division og sidenhen har han med både stærke præstationer på banen og forbilledlig professionalisme i det daglige, været med til at rykke Nykøbing FC til, hvor vi er i dag, siger sportsdirektør Claus Jensen inden, at han fortsætter.

– Det er med stor gensidig forståelse, at vores veje nu skilles, og vi ønsker Thomas Villadsen alt det bedste i fremtiden. Han vil altid være velkommen i Nykøbing FC.

Sebastian Olsen skal dog ikke være ene målmand i NFC-truppen. Den tidligere FC Nordsjælland, AB og FC Roskilde-målmand Jannich Storch er hentet til Lolland-Falster, hvorfor det høje konkurrenceniveau på position bevares i Nykøbing FC.

– Vi er utroligt glade for, at vi har fået Jannich Storch ind i truppen. Vi kender Jannich rigtigt godt gennem flere møder over de seneste år, og han er en meget dygtig keeper, der er virkelig stærk med fødderne, hvilket er væsentligt for vores måde at spille på. Jannich har ligeledes den ild i øjnene, som man skal have i NFC.

– Vi har længe været begunstiget med en dygtig målmandsduo, og det har været vigtigt for os, at vi stadig havde to yderst kompetente mænd på positionen, der kan presse hinanden til den bedste udgave af dem selv. Det er der slet ingen tvivl om, at vi i Jannich Storch har fået, siger Claus Jensen.

Jannich Storch trænede allerede her til formiddag med sine nye holdkammerater.

Fakta om Thomas Villadsen:

Debut: 19. Marts 2016 mod Middelfart (5-2-sejr)

Kampe: 59 kampe/0 mål.

Fakta om Jannich Storch:

Position: Målmand

Fødselsdato: 12. Maj 1993 (25 år)

Tidligere klubber: FC Nordsjælland, AB, FC Roskilde.