Talentudvikling

Nykøbing FC er en lokalt forankret klub med mange lokale drenge i førsteholdstruppen og med størstedelen af alle vores spillere bosiddende på Lolland-Falster.

Nykøbing FC har et erklæret mål om at være den klub i Danmark, der formår at bringe flest spillere fra ungdomsafdelingen igennem til førsteholdet. Nykøbing FC’s talentarbejde sker i et tæt samarbejde mellem eliten og bredden, og vi udvikler os hele tiden sammen. Hver dag arbejder vi på at skabe en endnu stærkere rød tråd ned gennem årgangene i et tæt samarbejde mellem sportslig afdeling for divisionsholdet og alle de dygtige trænere og ledere i Nykøbing FC’s breddeafdeling.

I såvel elite- som i ungdoms- og breddeafdelingen bestræber vi os på at skabe den vindermentalitet, der eksisterer på divisionsholdet. Det er vigtigt, at vores unge spillere i en tidlig alder lærer, at vi altid spiller for at vinde kampen og ikke at stille sig tilfreds med uafgjort, allerede inden vi går på banen. Vi vinder ikke altid, men vi yder altid vores bedste og er altid mentalt klar til hver eneste kamp.

Talentudvikling har altid været en hjørnesten i fodbold på Lolland-Falster. Det er Nykøbing FC’s ambition, at vores tidligere bjørne, der senere har spillet på højt niveau i andre klubber, slutter deres karriere af hjemme i Nykøbing FC og på den måde videregiver deres erfaring og videreudvikler vores unge, lokale talenter.