Børn & unge

Nykøbing FC giver alle børne- og ungdomsmedlemmer mellem 6-17 år i Nykøbing FC's Breddeafdeling og i Nykøbing FC's samarbejdsklubber gratis adgang til Nykøbing FC's divisionskampe i Lollands Bank Park.

Gratis adgang for ungdomsmedlemmer

Nykøbing FC giver alle børne- og ungdomsmedlemmer mellem 6-17 år i Nykøbing FC’s Breddeafdeling og i Nykøbing FC’s samarbejdsklubber gratis adgang til Nykøbing FC’s divisionskampe i Lollands Bank Park

I Nykøbing FC har vi alle et inderligt ønske om at give børn og unge i hele vores region store fodboldoplevelser på stadion, inspirere dem til at drømme samt give dem en endnu større lyst til og glæde ved at spille fodbold.

Nykøbing FC’s to storaktionærer, Claus Meyer og Claus Jensen, startede begge deres fodboldinteresse, da de som børn fik lov til at komme med på stadion og se de dygtigste fodboldspillere fra Lolland-Falster kæmpe mod landets bedste fodboldklubber, dengang klubben hed B 1901.

“Disse ture til stadion sammen med vores forældre, onkler, bedsteforældre, søskende og kammerater har givet os mange gode minder, som vi tydeligt husker den dag i dag og som vi aldrig glemmer. Vi er stolte over, at vi sammen med en række  dygtige og passionerede mennesker er blevet aktionærer i Nykøbing FC og i fællesskab har startet rejsen mod Superliga 2020, så vi på Lolland-Falster igen kan glæde os over fodbold på højeste niveau med lokale talenter fra klubber i vores hjemegn”, siger Claus og Claus.

Foruden Nykøbing FC’s mål om, at det altid skal være en begivenhed at komme på stadion og opleve NFC spille, er en stor folkelig opbakning samtidig en vigtig forudsætning for at bringe topfodbold tilbage til Lolland-Falster.

Så hjælp med at sprede det positive budskab om, at fodbold opleves bedst fra tribunen i duften af nyslået græs med en knasende, sprød pølse i den ene hånd og en læskende forfriskning i den anden..