Seneste nyt

Fantastisk sejr: Topholdet besejret med 3-0

af

Nykøbing FC gav søndag eftermiddag Viborg FF en på hatten, da det blev til en fantastisk 3-0-sejr over topholdet.

Der var inviteret til topkamp i CM Arena, da Nykøbing FC i eftermiddag tog imod NordicBet Ligaens førerhold, Viborg FF.

Kampen startede i højt tempo med masser af dueller, men uden de helt åbne chancer i hverken den ene eller anden ende.

Holdene havde skiftesvis momentum, og det var i det hele taget en lige kamp i CM Arena i 1. halvleg. Chancerigt kunne man dog ikke kalde det, da kampens første reelle chance først kom efter en lille halv time.

Mads Kaalund drev flot bolden op ad banen, hvorefter han fandt Mathias Gehrt på højrekanten. Gehrt slog bolden fladt ind foran mål, hvor Joachim Wagner tog en kort træk og trykkede af mod kassen. Afslutningen sad dog desværre for tæt på målmanden, der snuppede afslutningen.

Viborg vågnede i resten af 1. halvleg en smule op til dåd, og de sluttede første halvleg bedst med et par små chancer.

Christian Sivebæk var tættest på, da han afsluttede fra en position lige indenfor vores felt. Bolden strøg dog tæt forbi Sebastian Olsen mål, hvorfor begge hold gik målløse til pause.

Hvor første halvleg ikke havde mange scoringschancer og dramatik, var det helt anderledes i 2. halvleg.

Allerede få minutter inde i anden halvleg skete der ting og sager, der vendte opgøret 180 grader.

Mathias Gehrt blev sendt helt alene igennem med Viborgs målmand, der tøvede i at komme ud og angribe ham. Målmanden endte derfor med at klippe Gehrt, der havde taget en flot træk udenom målmanden, hvorfor han i kraft af sin position som sidste mand endte med at blive vist ud.

Med 11 spillere på banen mod Viborgs 10, stod der nu Nykøbing FC på det hele. Minuttet efter udvisningen var Gustav Kjeldsen tæt på at score på et hovedstød og kort efter, var det en velspillende Mathias Gehrt, der trykkede af fra distancen blot for at se sin afslutning snige sig snært forbi målet.

Efter 67 minutter gik den dog ikke længere for Viborg.

En serie af førstegangsberøringer sendte Joachim Wagner i dybden i venstre side, hvorefter han fandt Mikkel Dahl i feltet midt for gæsternes mål. Dahl viste stor kølighed, satte indersiden på og udplacerede målmanden med et fladt spark placeret helt ude ved den ene stolpe.

Oppe med et mål og en mand, så det nu rigtig godt ud for Nykøbing FC, der ikke viste tegn på at skrue ned for tempoet og presset.

Fem minutter senere var der derfor igen jubel i CM Arena, da Mikkel Dahl flot og uselvisk spillede Emil Holten fuldstændig blank foran Viborg-målet. Holten svigtede naturligvis ikke, men scorede til 2-0.

Viborg lurede fortsat på omstillingerne for at bringe sig tilbage i opgøret, men tættere end et kvalificeret langskud kom de ikke på en reducering.

I stedet blev det også 3-0, da Mikkel Dahl scorede sit andet mål i kampen. Denne gang blev Mathias Gehrt sendt igennem i højresiden, hvorefter han med et perfekt indlæg serverede bolden for panden af Dahl, som sendte bolden i det lange hjørne og dermed cementerede sejren.

Dermed kunne Nykøbing FC slutte sæsonen fantastisk af med en knusende sikker 3-0-sejr over det ellers suveræne tophold fra Viborg FF.

Nykøbing FC overvintrer dermed på 4. pladsen i NordicBet Ligaen – a point med den playoff givende tredjeplads i rækken.

Nykøbing FC – Viborg FF

25. November. 13:45 i CM Arena.

NordicBet Ligaen 19. runde.

Nykøbing FC (4-3-3) Sebastian Olsen, Kasper Jensen, Gustav Kjeldsen, Mathias Tauber, Lars Pleidrup, Jordan Wilson, Mads Kaalund (89. Nicolai Dohn), Søren Christensen (57. Mikkel Dahl), Mathias Gehrt, Joachim Wagner (78. Martin Svensson), Emil Holten.