Seneste nyt

Et klubikon takker af i Nykøbing FC

af

Joachim Wagner og Nykøbing FC’s veje skilles ved årets udgang.

Efter 10 fantastiske år siger Nykøbing FC farvel til klubikonet, Joachim Wagner.

Joachim Wagner har siden 2009 repræsenteret hele Lolland-Falsters hold 277 gange med 75 mål til følge, og det er derfor en af klubbens absolutte ikoner, der nu skal træde nye græsgange.

Sportsdirektør Claus Jensen udtaler;

– Joachim har haft en kæmpe betydning for Nykøbing FC siden, at han som helt ung kom til klubben fra FC Nakskov og debuterede i 2009. Han har båret logoet på brystet med stolthed og været en fremragende ambassadør for både Nykøbing FC og Lolland-Falster, både på og udenfor banen.

– Vi kommer naturligvis til at savne Joachim. Han har gennem sine 10 år i klubben været en yderst loyal klubmand og altid leveret på banen. Jeg har stor respekt for hans ønske om at prøve noget nyt efter 10 år i samme klub, og jeg ønsker Wagner alt held og lykke. Jeg håber, at han bliver en del af klubben igen en gang i fremtiden. Der er altid plads til folk med Nykøbing FC og fodbolden på Lolland-Falster i hjertet, og Joachim vil naturligvis altid være velkommen i klubben, siger Claus Jensen.

En af de spillere, der har spillet flest kampe med Joachim Wagner er anfører Lars Pleidrup, og han kommer til at savne den hårdtarbejdende nakskovit med det farlige højreben.

– Joachim har været et stort aktiv for Nykøbing FC, og han har altid været garant for en 100 % arbejdsindsats. Man har ikke kunne sætte en finger på hans dedikation til projektet, så vi kommer selvfølgelig til at savne Joachim i truppen og i miljøet omkring den, siger Lars Pleidrup inden, at han fortætter.

– Med Joachim på træningsbanen har man altid vidst, at overliggeren blev sat højt. Han har været helt kanon ift. at slå tonen an på både tilstedeværelse, vindermentalitet og engagement. Han har endnu ikke prøvet at være andre steder end i Nykøbing FC, men alligevel har han formået at udfordre og stille krav til både sig selv og os holdkammerater. Det synes jeg er imponerende, og det håber jeg, at han tager med sig videre. Det har været en fornøjelse at spille sammen med Joachim, og jeg ønsker ham alt det bedste fremover, slutter anføreren.

Fakta om Joachim Wagner:

Født: 01.05.92 (27 år)

Debut: 09.08.09 mod Skjold (17 år)

NFC-statistik: 277 kampe/75 mål.