Nyt fra netværket

Enelco fortsætter opbakningen til Nykøbing FC

af

Nykøbing FC og klubbens mangeårige trofaste partner, Enelco, fortsætter samarbejdet.

Det er i svære tider, at man for alvor har brug for opbakningen, og det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vores mangeårige partner, Enelco, har sat deres signatur på en ny partneraftale.

El-installatør hos Enelco, Lars Sørensen udtaler;

– Vi bakker op om det lokale og Nykøbing FC – uanset om holdet spiller i 1. eller 2. division. Klubben gør mange gode ting for ungdommen, og vi tror på en lys fremtid for klubben samt fodbolden på Lolland-Falster. Hvis man vil have elitesport på et vist niveau på landsdelen, må man også bakke op, og derfor var vi heller aldrig i tvivl om vores fortsatte engagement, siger Lars Sørensen.

I Nykøbing FC er vi utroligt glade for vores loyale partnere, der støtter i medgang og modgang. Kommerciel direktør Søren Barslund glæder sig da også over det fortsatte partnerskab med Enelco.

– Vi er altid glade, når vi både får nye partnere og de alle eksisterende forlænger deres engagement. I klubbens nuværende situation, er det dog endnu vigtigere, at partnerne og lokalområdet bakker op, så det er utroligt dejligt, at Enelco nok engang har vist deres loyalitet og fortsætter deres opbakning til hele projektet, siger Barslund.

Du kan læse mere om Enelco her.