Seneste nyt

Én klub: Divisionsspillere hjælper til på børne- og ungdomshold i NFC

af

Mikkel Andersen, Jeppe Rasmussen og Simon Madsen hjælper alle til i børne-ungdomsmiljøet i Nykøbing FC.

I Nykøbing FC arbejdes der hele tiden på at gøre træningsmiljøet så sjovt og lærerigt som overhovedet muligt, så alle spillere kan blive den bedst mulige udgave af dem selv.

Det er derfor med stor glæde, at vi i den senere tid har haft hele tre divisionsspillere nede i børne- og ungdomsmiljøet, hvor de aktivt indgår i træningen af hver deres segment.

Jeppe Rasmussen har taget sig af målmændene fra U12-U15, Simon Madsen er med omkring træningen på U15 og Mikkel Andersen er blevet en fast del af U11-holdet i NFC.

Simon Madsen, som i sommer vendte hjem efter et længere ophold i FC Midtjylland, glæder sig over at kunne være med til at give noget tilbage til klubbens yngre spillere.

– Jeg synes, at det er vigtigt, at vi divisionsspillere er aktive i klubmiljøet og ikke kun miljøet omkring divisionsholdet. Jeg ved, at de andre også har det på den måde, så det er meget naturligt, at vi foreløbigt er tre, der hjælper til på diverse hold, siger Madsen inden, at han fortsætter.

– Det er fedt at se, hvor meget klubben også har udviklet sig i den tid jeg har været væk, og jeg nyder virkelig at være en del af det. Der er masser af talent i de kommende årgange, så det er sjovt at være med til at finpudse det og samtidig give drengene nogle oplevelser.