Seneste nyt

Én gang NFC – altid NFC: Kaalund og Holten bakkede op i Vejle

af

Nykøbing FC havde flot opbakning fra både fans og de tidligere NFC-spiller, Mads Kaalund og Emil Holten, da Vejle i weekenden blev slået med 4-2.

Spillere kommer og går i fodboldklubber, men nogle spillere og klubber får et så godt forhold, at de altid vil betyde noget specielt for hinanden.

Sådan er det oftest i Nykøbing FC, hvor vi aldrig glemmer de spillere, der har ydet for Nykøbing FC og Lolland-Falster.

Spillerne glemmer heller ikke Nykøbing FC blot fordi de nu er i en anden klub, og både Emil Holten samt Mads Kaalund følger da også stadig deres nu tidligere klub tæt. De var således på tribunen, da Nykøbing FC i weekenden slog Vejle med 4-2 på udebane.

– Der er ingen tvivl om, at Nykøbing FC betyder noget specielt for mig. Klubben har været med til at forme mig til den Superliga-spiller, jeg er nu, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg havde tre fantastiske år i NFC, så det er naturligt for mig at følge klubben selvom, at jeg ikke selv længere repræsenterer den, siger Mads Kaalund inden, at han bakkes op af Emil Holten.

– Vi havde et fantastisk sammenhold i Nykøbing FC, og det er ikke noget, man bare sådan lige glemmer henover en sommer. Jeg følger stadig tæt med i, hvad der sker i Nykøbing FC, og det er utroligt dejligt og spændende at se den udvikling, som klubben er i, siger angriberen.

Nykøbing FC vandt kampen med 4-2, og både Kaalund og Holten levede i den grad med. De er da også begejstrede over at se, hvordan Nykøbing FC præsterede.

– Det var ikke den værste kamp at vælge at komme og se. Jeg synes virkelig, at man kan se, at holdet har udviklet sig, og der spilles med stort mod hele vejen rundt. Det var virkelig en fornøjelse at være vidne til, siger Kaalund.

– Der var perioder, hvor det var decideret smuk fodbold. Jeg synes virkelig, at NFC spillede hurtigt, seværdigt og med en attitude, der viste, at de ikke var benovede over at spille på en stor adresse. Det var fantastisk, og jeg er rigtig glad på drengenes vegne, siger Holten.

Én gang NFC – altid NFC!