Seneste nyt

Emilio: Vi skal skabe meget mere offensivt

af

Emilio Simonsen glæder sig til weekendens kamp mod AB Tårnby, hvor han forventer et stærkere offensivt udtryk end senest mod Slagelse.

Efter 0-0 mod Slagelse i seneste kamp, gælder det lørdag AB Tårnby på udebane.

Nykøbing FC’s driblestærke offensivspiller, Emilio Simonsen, ser frem mod opgøret, hvor han forventer, at holdet skaber flere chancer end i seneste kamp.

– Vi forventer et kampbillede, hvor vi er mest på bolden og hvor det er os, der skal skabe kampen. Sådan har de været i de foreløbige kampe i sæsonen, og sådan vil det oftest nok også være. Det passer os rigtig godt, men vi skal ud at dominere mere og skabe flere chancer, end vi gjorde senest mod Slagelse. Der skal skrues op for tempoet, kreativiteten og antallet af afslutninger, siger Emilio inden, at han fortsætter.

– Vi var ikke tilfredse efter kampen mod Slagelse. Vi skal ud og gøre tingene meget bedre og vise, at vi har det niveau, som vi selv mener, at vi har. Jeg fornemmer helt klart, at holdet er tændt på at gå ud og komme tilbage på sejrsporet.

Emilio Simonsen har haft en urolig opstart, hvor han har været ramt af uheld og småskader.

Nu føler offensivspilleren sig dog for alvor ovenpå.

– Det har været irriterende ikke at være på 100%, men det føler jeg, at jeg er nu, så jeg er rigtig, rigtig tændt på at gå ud og levere sammen med resten af holdet i morgen mod AB Tårnby, slutter han.

Kampen spilles klokken 14:00 på Tårnby Stadion.