Seneste nyt

Emilio til FC Fredericia

af

Nykøbing FC og Emilio Simonsen er blevet enig med FC Fredericia, og Emilio fortsætter derfor karrieren i Fredericia efter en meget fornem sæson i Nykøbing FC.

Den lille teknisk dygtige dribler skifter fra bjørnene til fæstningsbyen, med hvem han har skrevet en tre årig kontrakt.

Skjult bag FC Fredercia målmanden scorer Emilio Simonsen på hovedstød til 1-4 i hans sidste kamp for Nykøbing FC. Han er købt fri af kontrakten med Nykøbing FC.

Emilio sætter selv ord på skiftet;
– Jeg har nu været i  Nykøbingfor anden gang og selvom jeg ser meget frem til min næste udfordring er det med vemod, at jeg igen forlader NFC, som i begge omgange har været den rigtige klub og på det helt rigtige tidspunkt for mig. Træningsmiljøet og sammenholdet i NFC er fremragende og jeg har virkelig udviklet mig, som menneske såvel som spiller, udtaler Emilio Simonsen som sjovt nok scorede sit sidste mål for Nykøbing FC mod netop FC Fredericia i sin sidste kamp for klubben, og fortsætter;

– Selvom sæsonen desværre sluttede med nedrykning, gav vi alt hvad vi havde. Alle rykkede tættere sammen og vi følte hele vejen igennem opbakning fra alle i og omkring klubben. Jeg vil slutte af med at takke alle i og omkring Nykøbing FC for denne gang med håbet om, at klubben igen snart vil være tilbage i landets næstbedste række, hvor de hører hjemme

 

Emilio Simonsen som vi kender ham: i boldbesiddelse og klar til at spille sine holdkammerater. Her mod Fremad Amager som blev vundet 2-1.

Manager Claus Jensen har også kun rosende ord til overs for Emilio;

 – Emilio kom ind lige før transfervinduet lukkede og har leveret fra første dag – helt bogstaveligt med en scoring imod Hobro samme dag som han satte sin underskrift på kontrakten.
Vi kender hinanden rigtigt godt, da det er anden gang Emilio har været hos os. En meget dygtig individualist med nogle fremragende gennembruds- og dribleevner og en spiller som altid arbejder hårdt på træningsbanen for at blive dygtigere og er en fornøjelse at arbejde med.
Han vil altid være velkommen i NFC.

Der skal lyde et stort held og lykke til Emilio Simonsen i FC Fredericia.